TGV Hellas tiel

50+ Gym
Badminton
Bewegen na hersenletsel (NAH)
Body & Mind
Bootcamp 21+
Dance
Danskriebels
Free Running
Goud van oud
Jeugdgymnastiek
Jong talent
Ouder en Peutergym
Peuter en kleutergymnastiek
Recreatief sportuur/Volleybal
Selectie dames
Selectie heren
Sport en Spel 55+
Springgroep
Swing Fit 30+
Volleybal heren

Schrijf je nu in !
25-8-2011 / Vier nieuwe talenten voor Hellas Tiel

Zaterdag 18 juni 2011 heeft Hellas voor het eerst een talententraining georganiseerd. Meisjes tussen 5 en 9 jaar konden zich opgeven voor deze training. Van de selectietrainsters van Hellas Tiel kregen de meisjes een training van 2 uur. Tijdens deze training werd er op vier toestellen bekeken of er meisjes waren die mogelijk in de toekomst op nationaal turnniveau mee kunnen doen. Helaas zijn niet alle opgegeven meisjes op de training verschenen. Toch mag deze allereerste editie van de talententraining een groot succes worden genoemd. Er zijn maar liefst 4 talenten geselecteerd voor de turnselectie. Het gaat hier om:

Eline Zoetekouw, Mila Groenhof, Sanne Gouw en Ilona van Dreven. Deze nieuwe talenten starten na de zomervakantie met het trainen in de damesselectie.

In het najaar zal nogmaals een talententraining worden georganiseerd. Iedereen die de training van afgelopen zaterdag heeft gemist, is natuurlijk alsnog van harte welkom bij Hellas om een testtraining te komen doen in een van de reguliere trainingen.