TGV Hellas tiel

50+ Gym
Badminton
Bewegen na hersenletsel (NAH)
Body & Mind
Bootcamp 21+
Dance
Danskriebels
Free Running
Jeugdgymnastiek
Jong talent en wedstrijdgroepen
Ouder en Peutergym
Peuter en kleutergymnastiek
Recreatief sportuur/Volleybal Dames/Heren
Selectie dames
Selectie heren
Sport en Spel 55+
Springgroep
Swing Fit 30+
Volleybal heren

Schrijf je nu in !
21-10-2017 / Grandioze jubileum uitvoeringen

In het weekend van 30 september was het Hellas complex omgetoverd tot een waar show complex.

De aftrap was op zaterdagmiddag met de 1e uitvoering waarna avonds de tweede plaats vond, beide uitvoeringen waren zeer druk bezocht.
Er werden zeer mooie shows getoond en het publiek vermaakte zicht buitengewoon. Voor de deelnemers was er dan ook een geweldig applaus voor het gene zij de toeschouwers lieten zien.
Op de zondag morgen was er de 3e uitvoering die ook druk bezocht werd, ook hier genoot het publiek van schitterende oefeningen wat ook door een groot applaus werd beloond voor de deelnemers.
Na deze zeer geslaagde uitvoeringen was er in de middag een receptie voor het 90 jarig bestaan van de club, het bestuur werd door zowel de leiding als de jubileumcommissie verrast met mooie cadeaus.
Ook kwamen de buren nog een muzikale optreden verzorgen dat voor de nodige sfeer zorgde.
Ook waren er 4 leden die gehuldigd werden voor hun trouwe lidmaatschap namelijk, Mevr. Jansen, mevr. v Dodeweert en Arno Gijsbers alle drie waren zij 40 jaarlid van Hellas. Kees Gijsbers kreeg zijn speldje voor zijn 50 jarig lidmaatschap bij Hellas.
Ook werden deze mensen nogmaals goed in het zonnetje gezet door de voorzitter en hoopte hij dat ze er over 10 jaar weer bij zijn als Hellas 100 jaar wordt.

IMG-20171001-WA0026