TGV Hellas tiel

50+ Gym
Badminton
Bewegen na hersenletsel (NAH)
Body & Mind
Bootcamp 21+
Dance
Danskriebels
Free Running
Goud van oud
Jeugdgymnastiek
Jong talent
Ouder en Peutergym
Peuter en kleutergymnastiek
Recreatief sportuur/Volleybal
Selectie dames
Selectie heren
Sport en Spel 55+
Springgroep
Swing Fit 30+
Volleybal heren

Schrijf je nu in !
19-12-2019 / Dames scoren acht medailles

Afgelopen zaterdag turnden de meisjes uit de D2 en D3 hun 1e wedstrijd van het seizoen in Kesteren. Een goede start van het seizoen voor deze meiden, met maar liefst 8 medailles.

In wedstrijd 1 was het de beurt aan instap en pupil 1 D2. Onze instapper Esmée Schoots heeft bij haar eerste wedstrijd hele mooie oefeningen laten zien op brug en balk. Met nog ruimte voor verbeteringen op sprong en vloer, eindigt ze op de 16de plek van de 31. Fenne van Dinteren behaalde een keurige 5de plaats met een bronzen medaille en dat in een groot deelnemersveld, met 30 tegenstanders. Fenne turnde een wedstrijd met strakke oefeningen, waardoor ze met een val van balk nog steeds een podiumplek heeft verdiend. Chylena Engelen is dit jaar een niveau omhoog gegaan en wordt heel knap 11de.

In de tweede wedstrijd heeft Jamielee Reuser, pupil 2 D2, een keurige wedstrijd geturnd, maar moest helaas 2x de balk verlaten. Desondanks wordt ze knap 5de van de 29, met een bronzen medaille. Bij de jeugd 1 D3, turnden Karina Reuser en Manou Baars een goede wedstrijd, maar ging het bij het laatste toestel balk mis. Hierdoor eindigt Karina op een 4de plek en Manou 7.

De laatste wedstrijd van de dag was voor de D3 meiden. De instappers Gwen van de Groenekan, Lara Jaddi en Lianne Lynn al Bana zijn het seizoen goed begonnen. Gwen neemt het zilver mee naar huis en Lara het brons. Lianne Lynn eindigt op de 5de plaats. In de categorie pupil 1 pakt Julia van Rooijen het goud, tijdens haar eerste turnwedstrijd. Fenne Sam Sin volgt haar op de voet op de 2de plek. Donna Linkerhof heeft wat punten laten liggen op balk, maar mag plaats nemen op de 4de plaats met een bronzen medaille. Als laatste heeft Rammime Oujgli bij de pupillen 2 laten zien dat ze netjes kan werken en dat is beloond met een derde plek. Ilse Dekkers heeft een paar kleine foutjes gemaakt en eindigt op de 6de plaats.

Foto3

Foto1

Foto2