TGV Hellas tiel

50+ Gym
Badminton
Bewegen na hersenletsel (NAH)
Body & Mind
Bootcamp 21+
Dance
Danskriebels
Free Running
Goud van oud
Jeugdgymnastiek
Jong talent
Ouder en Peutergym
Peuter en kleutergymnastiek
Recreatief sportuur/Volleybal
Selectie dames
Selectie heren
Sport en Spel 55+
Springgroep
Swing Fit 30+
Volleybal heren

Schrijf je nu in !
5-2-2020 / Tien medailles voor meiden van Hellas

Afgelopen zaterdag 11 januari was het de beurt aan de meiden in divisie 3 en 4. Goud was er voor Jill van Ommeren, Jana Rajman en Fiene van Straaten. Zilver was voor Indy van de Veen, Nikki Hogervorst, Guusje van den Brink, Eline Zoetekouw en Maud Vermaas. Novie van Ommeren kreeg het brons omgehangen en Nienke van Mourik kreeg een bronzen medaille voor haar 4de plek.

Victoria van de Greijn, Meike Tins, Roseanne Deijs en Lisa van Ijmeren (pupil 2 D1) waren als eerste van de dag aan de beurt. Victoria laat op alle toestellen mooie oefeningen zien, maar moest helaas de balk verlaten. Ze behaalde zelfs de 1ste plek op het toestel brug, terwijl ze vorig jaar nog op rek moest turnen. Meike draait bij sprong en brug mee in de top, met zelfs het 3de cijfer op brug, maar kan nog winst behalen door netter te werken op balk en vloer. Roseanne heeft een super sprong laten zien. Haar sprong werd beloond met een 1ste plaats op dit toestel. Lisa had niet haar wedstrijddag en heeft op alle toestellen teveel foutjes gemaakt.

Amber de Bruijn (pupil 1 D1) heeft een goede wedstrijd geturnd. Amber turnt erg netjes en dit wordt door de jury beloond. Op balk turnde ze een super handstand, maar ze schrok hier zelf zo erg van, dat ze er vanaf viel. Hierdoor was het podium helaas niet meer in zicht.

Aan het einde van de dag was het de beurt aan Ruby Libbers, Lieke de Hoon en Dina Aoulad Hadj (instap D1). Ze begonnen de wedstrijd sterk op brug, maar op balk en vloer kunnen ze nog punten winnen door aan hun netheid te gaan werken. Ruby en Lieke hebben wel een nieuwe element geturnd op vloer. De wedstrijd is goed afgesloten met een paar mooie sprongen. Nu allemaal weer hard trainen voor de 2de voorwedstrijd.

WhatsApp Image 2020-01-11 at 13.52.17

WhatsApp Image 2020-01-11 at 15.27.37

WhatsApp Image 2020-01-11 at 18.29.39