TGV Hellas tiel

50+ Gym
Badminton
Bewegen na hersenletsel (NAH)
Body & Mind
Bootcamp 21+
Dance
Danskriebels
Free Running
Goud van oud
Jeugdgymnastiek
Jong talent
Ouder en Peutergym
Peuter en kleutergymnastiek
Recreatief sportuur/Volleybal
Selectie dames
Selectie heren
Sport en Spel 55+
Springgroep
Swing Fit 30+
Volleybal heren

Schrijf je nu in !
24-2-2020 / Zeven medailles voor Hellas

Zaterdag was de 2e voorwedstrijd voor D2 en D3 in Kesteren. In totaal mocht Hellas 7 medailles meenemen naar Tiel.

Julia van Rooijen mocht vandaag, net zoals de vorige wedstrijd, het goud in ontvangst nemen. Op balk haalt ze het hoogste cijfer, met zelfs bijna een punt hoger dan de nummer twee. Fenne Sam Sin mag naast Julia op het podium plaats nemen, op de 2de plek. Fenne haalt het hoogste cijfer op brug.

Bij de instap D3 is het altijd erg spannend tussen de meiden en vandaag mocht Lara Jaddi het zilver mee naar huis nemen, met het hoogste cijfer op balk. Lianne Lynn al Bana eindigt op de 3de plek en Gwen van de Groenekan krijgt een bronzen medaille voor haar 4de plaats.

Fenne van Dinteren mag ook deze wedstrijd weer op het podium plaats nemen, ditmaal op de 3e plek. Ze is deze wedstrijd niet van de balk gevallen en dit wordt beloond met het hoogste cijfer op balk. Op vloer haalt ze het 2de cijfer van de dag.

Ilse Dekker heeft een mooie wedstrijd laten zien met vooruitgang ten opzichte van de vorige wedstrijd en eindigt op de 2e plek.

Rammime Oujgli eindigt net naast het podium met een 4e plaats. Donna Linkerhof moest helaas meerdere keren de balk verlaten en eindigt op de 8ste plaats. Isa Vermeulen eindigt op een keurige 9de plek. Esmée Schoots (23ste) en Chylena Engelen (26ste) hebben teveel punten laten liggen door een val van balk en het vergeten van onderdelen op vloer.

WhatsApp Image 2020-02-15 at 16.51.47

WhatsApp Image 2020-02-15 at 16.51.47 (1)