TGV Hellas tiel

50+ Gym
Badminton
Bewegen na hersenletsel (NAH)
Body & Mind
Bootcamp 21+
Dance
Danskriebels
Free Running
Goud van oud
Jeugdgymnastiek
Jong talent
Ouder en Peutergym
Peuter en kleutergymnastiek
Recreatief sportuur/Volleybal
Selectie dames
Selectie heren
Sport en Spel 55+
Springgroep
Swing Fit 30+
Volleybal heren

Schrijf je nu in !
12-3-2020 / Tot en met 31 maart geen lessen en activiteiten bij Hellas

Helaas hebben wij als bestuur moeten besluiten dat alle lessen en activiteiten (zoals NL Doe dag en Rommelmarkt) bij Hellas t/m 31 maart niet doorgaan.

Dit naar aanleiding van KNGU bericht dat wij vanmiddag hebben ontvangen:

“Naar aanleiding van de persconferentie van premier Rutte van 12 maart, hebben wij besloten conform de richtlijnen van het RIVM, alle door de KNGU georganiseerde activiteiten te annuleren en/of te verplaatsen. Dit geldt dus voor alle wedstrijden en opleidingen, voor het hele land en minimaal tot en met 31 maart aanstaande. Op dit moment is het niet mogelijk om de verregaande consequenties van dit besluit te overzien. We zullen dit de komende tijd zo goed als mogelijk in kaart brengen en komen hier op terug.

Daarnaast adviseren we onze verenigingen de clubactiviteiten (trainingen, overleggen, vergaderingen en vieringen) ook t/m 31 maart 2020 voorlopig helemaal stil te leggen. Hiermee volgen wij de oproep van NOC*NSF voor de hele sport.
We begrijpen dat dit besluit veel impact heeft op onze sport en de voorbereidingen van veel sporters en vrijwilligers. Vanwege de volksgezondheid zijn we echter genoodzaakt de richtlijnen van de Rijksoverheid , het RIVM en het advies van NOC*NSF op te volgen.

Wij willen als club trainingen gewoon door laten gaan. Mag dat?
Als KNGU volgen we het advies van NOC*NSF om alle andere clubbijeenkomsten zoals trainingen, overleggen, vergaderingen en vieringen ook af te gelasten.

Voor meer informatie: https://dutchgymnastics.nl/nieuws/coronavirus

Wij houden het nauwlettend in de gaten en houden u op de hoogte van de verdere ontwikkelingen!

Met vriendelijke groet,
Hellas
Bestuur