TGV Hellas tiel

50+ Gym
Badminton
Bewegen na hersenletsel (NAH)
Body & Mind
Bootcamp 21+
Dance
Danskriebels
Free Running
Goud van oud
Jeugdgymnastiek
Jong talent
Ouder en Peutergym
Peuter en kleutergymnastiek
Recreatief sportuur/Volleybal
Selectie dames
Selectie heren
Sport en Spel 55+
Springgroep
Swing Fit 30+
Volleybal heren

Schrijf je nu in !
10-4-2020 / Support Your Locals

Beste Hellas leden,

Zoals u wellicht heeft vernomen heeft de overheid de maatregelen verlengt t/m 28 april. Dit valt in de meivakantie, daarom heeft het bestuur besloten dat de lessen op maandag 11 mei wellicht kunnen worden hervat (onder voorbehoud van verdere maatregelen).

Als bestuur zijn wij druk bezig om te kijken wat wij voor onze leden kunnen doen. Zo zijn wij op Facebook en Instagram begonnen met het dagelijks delen van workouts en challenges. Een aantal van onze leiding geeft via whatsapp groepen, trainingen of opdrachten, die de leden kunnen doen. Verder zijn er idee├źn om voor de leden zodra het weer mogelijk is extra lessen te organiseren of eventueel een speciale middag te organiseren met leuke activiteiten.

Verder is het zo, dat de kosten voor Hellas gewoon doorlopen, denkt u hierbij aan de energiekosten, verzekeringen, bondscontributie en tal van andere zaken. Daarom heeft het bestuur besloten dat ieder lid alleen de basiscontributie betaald over de maand april. De contributie voor een tweede sport of voor de selectie uren komen te vervallen voor de maand april.

Hellas is genoodzaakt de basis contributie te heffen om ervoor te zorgen dat de maandelijkse kosten kunnen worden betaald.

We vertrouwen dan ook op u solidariteit zodat we straks na deze bijzondere periode, gewoon weer bij onze vertrouwde club Hellas kunnen gaan sporten.

Wij hopen iedereen vanaf 11 mei weer te mogen verwelkomen in goede gezondheid.

Met sportieve groet,

Bestuur Hellas Tiel

support-your-locals