TGV Hellas tiel

50+ Gym
Badminton
Bewegen na hersenletsel (NAH)
Body & Mind
Bootcamp 21+
Dance
Danskriebels
Free Running
Goud van oud
Jeugdgymnastiek
Jong talent
Ouder en Peutergym
Peuter en kleutergymnastiek
Recreatief sportuur/Volleybal
Selectie dames
Selectie heren
Sport en Spel 55+
Springgroep
Swing Fit 30+
Volleybal heren

Schrijf je nu in !
9-5-2020 / YES, we kunnen weer sporten: belangrijke informatie!

Hellas heeft het ‘corona’ rooster ingediend bij de gemeente en deze is goedgekeurd. De jeugd mag buiten gaan sporten. YESYES!!

Het is natuurlijk super fijn dat we weer kunnen gaan sporten, echter moeten we ons wel houden aan de voorwaarden en richtlijnen van het RIVM en de veiligheidsregio. De gemeente heeft protocollen opgesteld. Deze vind je op de website en worden ook opgehangen bij het Hellas gebouw. De (hulp)leiding van Hellas is te herkennen door middel van hesjes en er is altijd iemand aanwezig bij het hek om de regels te handhaven.

Voor het halen en brengen gebruiken we de achteringang, het grote hek, want het Hellas gebouw blijft gesloten. U mag 5 minuten voor de training uw kind brengen, maar houdt 1,5 meter afstand van de andere ouders bij het halen en brengen van uw kind. Ouders moeten buiten het hek blijven wachten bij het ophalen. Indien mogelijk, laat uw kind dan zelfstandig naar de training komen.

Uw kind moet zich thuis omkleden en let hierbij op de weersomstandigheden van de dag. Sportschoenen zijn verplicht om op het grasveld achter de zaal te sporten. Laat uw kind thuis even plassen en neem een eigen bidon mee, want de kleedkamers zijn gesloten! De sportmaterialen worden na iedere les schoongemaakt door de leiding.

Naast deze regels gelden alle maatregelen die momenteel van kracht zijn vanuit de overheid en het RIVM. Lees daarom ook goed de protocollen van de gemeente en bespreek dit met uw kind! Door de maatregelen en de buitenlocatie, zullen de trainingen anders zijn dan normaal. Bespreek dit ook met uw kind, zodat ze hierop zijn voorbereid.

We hopen dat alles duidelijk is en dat iedereen zich aan de voorschriften wilt houden. Er kan gecontroleerd worden door de gemeente en er kunnen boetes worden uitgedeeld aan Hellas, trainers en ouders. Dus laten we ons met zijn alle aan de voorwaarden houden, zodat we kunnen blijven sporten in de buitenruimte!

Ondanks alle voorwaarden en regels hebben wij er veel zin in en hopelijk krijgen we goed weer! Uiteraard volgen wij de overheid en het RIVM op de voet en hopen we dat we toch eerder naar binnen mogen dan 1 september. Heb je nog vragen, stuur dan een mail naar bestuur@hellastiel.nl

Bekijk het ‘corona’ rooster, het Protocol voor ouders en verzorgers en het Protocol veiligheid- en hygiëneregels voor iedereen.

yes