Leuk dat u zich wilt inschrijven voor een proefles of als lid bij Hellas Tiel.

Wist u dat u bij Hellas al kunt sporten vanaf: €15,00 per maand.

Op deze pagina kunt u zich inschrijven voor een proefles. Zo kan u of uw kind de les uitproberen en kijken of deze bevalt. Het is fijn als u hier zich voor wilt aanmelden. Dan brengen wij de leiding op de hoogte en geven wij u nog wat algemene informatie voor de les.

Leuk als u lid bij ons wilt worden. Hieronder vragen wij uw gegevens die nodig zijn om in te schrijven in ons systeem. Hierbij verleent u ook de machtiging voor de automatische incasso. Mochten er belangrijke dingen zijn voor ons om te weten dan kunt u dit onderaan aangegeven bij bijzonderheden omtrent gezondheid.

Mocht u vragen hebben dan kunt u mailen naar: info@hellastiel.nl of de vraag stellen aan de leiding van de desbetreffende les. Voor antwoorden op algemene vragen kunt u kijken bij Vraag en antwoord.

Hellas Tiel inschrijven

Aanmelden Proefles:

Leuk dat u zichzelf of uw kind wilt inschrijven voor proeflessen van één van onze lessen!

Via onderstaand formulier kunt u zich inschrijven voor 2 gratis proeflessen voor één van onze lessen. Na het invullen zullen wij uw mail bekijken. Wij sturen u dan een bevestiging en eventueel antwoord op uw vragen, per email naar u toe. U of uw kind kan dan snel de lessen bij ons komen volgen.

Mocht u nu niet binnen een aantal dagen een antwoord van ons terug ontvangen, dan is er helaas iets misgegaan. Wij vragen u dan even rechtstreeks te mailen naar info@hellastiel.nl. Ook is het misschien mogelijk dat de mail in de spam terecht komt.

.

Lid worden:

Lidmaatschap wordt aangegaan met een minimale opzegtermijn van 1 maand. Indien nog geen lid, bedraagt het inschrijfgeld €12,50. Het inschrijfgeld wordt automatisch geïncasseerd, samen met de eerste contributie incasso.
U verleent hierbij, tot wederopzegging, machtiging aan: Hellas Tiel, Postbus 4, 4000 AA Tiel om éénmaal aan het begin van de maand, voor de 10e, van haar of zijn rekening af te schrijven, wegens contributie van lidnummer en eenmalig inschrijfgeld van €12,50
Indien u bezwaar heeft tegen het gebruik van foto-/filmmateriaal van u of uw kind voor promotionele doeleinde van Hellas Tiel dient u dat hier expliciet aan te geven.