Leuk dat u zich wilt inschrijven voor een proefles of als lid bij Hellas Tiel.

Wist u dat u bij Hellas al kunt sporten vanaf: €15,00 per maand.

Proefles

Op deze pagina kunt u zich inschrijven voor een proefles. Zo kan u of uw kind de les uitproberen en kijken of deze bevalt. Het is fijn als u hier zich voor wilt aanmelden. Dan brengen wij de leiding op de hoogte en geven wij u nog wat algemene informatie voor de les.

Lid worden

Leuk als u lid bij ons wilt worden. Hieronder vragen wij uw gegevens die nodig zijn om in te schrijven in ons systeem. Hierbij verleent u ook de machtiging voor de automatische incasso. Mochten er belangrijke dingen zijn voor ons om te weten dan kunt u dit onderaan aangegeven bij bijzonderheden omtrent gezondheid.

Vragen/opmerkingen?

Mocht u vragen hebben dan kunt u mailen naar: info@hellastiel.nl of de vraag stellen aan de leiding van de desbetreffende les. Voor antwoorden op algemene vragen kunt u kijken bij Vraag en antwoord.

Hellas Tiel inschrijven

Aanmelden Proefles:

Leuk dat u zichzelf of uw kind wilt inschrijven voor proeflessen van één van onze lessen!

Via onderstaand formulier kunt u zich inschrijven voor 2 gratis proeflessen voor één van onze lessen. Na het invullen zullen wij uw mail bekijken. Wij sturen u dan een bevestiging en eventueel antwoord op uw vragen, per email naar u toe. U of uw kind kan dan snel de lessen bij ons komen volgen.

Mocht u nu niet binnen een aantal dagen een antwoord van ons terug ontvangen, dan is er helaas iets misgegaan. Wij vragen u dan even rechtstreeks te mailen naar info@hellastiel.nl. Ook is het misschien mogelijk dat de mail in de spam terecht komt.

.

Lid worden:

Meisjes Turnen

Via onderstaande knop kunt u zich direct inschrijven in ons digitale ledenadministratie systeem.

Als u uw gegevens hebt ingevuld, dan bekijken wij uw aanmelding. Na goedkeuring van ons, ontvangt u een bevestiging per mail. Wij werken met vrijwilligers dus dit kan soms enkele dagen duren. Maar wij proberen u zo snel mogelijk de bevestiging te sturen. Het is mogelijk dat deze bevestiging in de Spam/ongewenste email terecht komt.

Is de les al eerder, dan mag u hier wel aan deelnemen. De inschrijf gebeurt op datum dus dit kunnen wij dan altijd terug herleiden.

Mocht u na een week niets van ons gehoord hebben, dan is er iets misgegaan. Wij vragen u dan even contact op te nemen met: ledenadministratie@hellastiel.nl

Uitschrijven:

Mocht u zich helaas willen uitschrijven dan vinden wij dit natuurlijk allereerst heel jammer!

Uitschrijven kan door te mailen naar: ledenadministratie@hellastiel.nl

Geeft daarbij graag aan je naam en welke les + tijd u of uw kind volgende. U ontvangt dan per mail een reactie van ons terug.

[instagram-feed]