Bootcamp Hellas Tiel

Bootcamp

  • Wil je lekker aan de slag om aan je conditie te werken, strakker in je vel te zitten en actiever in het leven te staan
  • Spreekt het je aan om in serieuze maar gemoedelijke sfeer binnen of, bij mooi weer, in de buitenlucht te trainen
  • Vind je het leuk om in groepsverband individuele oefeningen te doen, terwijl je wel flink het tempo erin houd en aangemoedigd wordt

Dan is Bootcamp echt iets voor jou!

Tijdens een Bootcamp les train je vooral je grote spiergroepen, wat zorgt voor een optimale verbranding, een strakker lichaam en een goede conditie. Een les waarbij zowel het uithoudingsvermogen als de kracht wordt verbeterd Alle soorten bewegingen en attributen worden gebruikt. Denk hierbij aan springen, push ups, sit-ups, kniebuigingen, gewichten tillen, elastieken trekken. Geen week is hetzelfde.

Waarom Bootcamp bij Hellas Tiel

Ben je dus op zoek naar een uitdagende en energieke workout? Doe dan mee met onze bootcamp groep bij Hellas in Tiel! Onze gymvereniging biedt niet alleen turnen, badminton en volleybal, maar ook een dynamische bootcampervaring voor volwassenen vanaf 18 jaar. Onze bootcamplessen vinden plaats op donderdagavond van 19.30 tot 20.30 uur, midden in het centrum van Tiel, op de Hilversumstraat.

Tijdens onze bootcampsessies combineren we kracht- en uithoudingsoefeningen in de buitenlucht, waardoor je niet alleen aan je conditie werkt maar ook geniet van de frisse lucht en de energie van de groep. Onze ervaren instructeurs zorgen voor een gevarieerde training die geschikt is voor alle fitnessniveaus.

Heb je nog nooit bootcamp geprobeerd? Geen probleem! Je kunt een gratis proefles volgen om te kijken of deze intensieve workout iets voor jou is. Op het lesrooster op onze website vind je de actuele lestijden en meer informatie over onze andere sportactiviteiten. Wil je de uitdaging aangaan en sterker en fitter worden? Meld je dan aan voor een proefles en ervaar zelf de energie van onze bootcamp groep!

Extra informatie Bootcamp Tiel

Vanaf: 18 jaar

Lestijd: donderdag 19.30 – 20.30 uur

Waar: Hilversumstraat, Tiel (centrum)

Uitproberen? Dat kan!

Meld je aan voor een proefles. Op het lesrooster staan de actuele lestijden.

Bootcamp Hellas Tiel
[instagram-feed]