Aanbod lessen gymnastiek vereniging

Aanbod Lessen

Wij hebben een divers aanbod van sportlessen voor jou, van turnen, freerunning tot volleybal. Je kan deze lessen volgen op maar liefst 3 locaties in Tiel, namelijk op de Hilversumstraat (dichtbij het centrum), in de sporthal de Betuwe en in gymzaal van Rauwenhof.

Zo hebben wij sportlessen voor alle leeftijden van wel 1 tot 99 jaar oud.

lesrooster Hellas tiel

Lesrooster

Bij onze grote gymvereniging is iedereen welkom te komen gymmen of een andere les te volgen. Dus ook voor de ouders of opa’s en oma’s zijn er genoeg lessen om te volgen en fit te blijven.

Bekijk ons lesrooster waarbij wij onze lessen aanbieden op verschillende tijden en dagen.

Inschrijven gymnastiek vereniging

Proefles volgen of inschrijven?

Wil je graag kennismaken met één van onze lessen? Meld je dan aan voor wel 2 gratis proeflessen. Zo kan je echt ervaren of het iets voor jou is.

Mocht je je graag willen inschrijven voor één van onze sportlessen dan kan dat ook via deze inschrijf pagina.

Wij kijken er naar uit om jou te zien!


Nieuws

Ben jij ook zo nieuwsgierig naar alle leuke nieuwtjes en evenementen van Hellas Tiel? Dan ben je hier op de juiste plek! Bekijk hier ons uitgebreide overzicht van alle recente ontwikkelingen, aankondigingen en gezellige evenementen van onze vereniging.

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws en mis geen enkel evenement of activiteit meer. Bekijk hier het nieuws of volg ons op social media. Wij vinden het fantastisch om onze passie voor sport met anderen te delen en we kunnen niet wachten om jou te verwelkomen bij onze vereniging!

nieuws hellas tiel gymmen
Sponsor Kliks

SponsorKliks

Nieuw bij Hellas SponsorKliks, bestel uw producten via deze link of installeer de app en support Hellas. Bij elke bestelling via deze site bij één van je favoriete webwinkels, zoals Bol.com, Thuisbezorgd.nl en nog veel meer, ontvangt Hellas een commissie bedrag.

Gym en sporten bij Hellas Tiel

Gymnastiek vereniging Hellas

Op zoek naar een gezellige sportles, die ook nog is één van de goedkoopste is van Tiel, kom dan bij ons sporten!

Wat zijn wij trots op onze vereniging1 TGV Hellas is namelijk niet zomaar de grootste gymnastiekvereniging van Tiel en omstreken, nee, wij hebben maar liefst meer dan 400 enthousiaste leden die elke week bij ons komen sporten. Of je nu één keer per week langskomt of meerdere keren, bij ons ben je altijd welkom!

Vanuit onze oorsprong zijn wij een échte gymnastiekvereniging met een breed aanbod aan gym en turnlessen voor jong en oud. Zo hebben wij bijvoorbeeld peutergym, gym voor jongens en meiden en zelfs 50+ gym en seniorengym. En alsof dat nog niet genoeg is, hebben wij ook nog eens een geweldige selectie van jongens- en meisjesteams die op hoog niveau trainen en regelmatig meedoen aan de Nederlandse kampioenschappen.

Maar dat is nog niet alles, naast naast alle gymlessen bieden wij ook nog veel lessen aan in dans, freerunning, bootcamp, volleybal en badminton!

Dus ben jij op zoek een leuke gezellige en betaalbare sportles? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Kom gerust eens langs om kennis te maken met onze gezellige en sportieve vereniging. Wij kijken er alvast naar uit om jou te verwelkomen!

Vanaf € 15,00 per maand

Eén van de goedkoopste sport verenigingen van Tiel
Hellas Tiel gebouw

3 Locaties

Bij TGV Hellas Tiel willen wij graag dat iedereen zich thuis voelt en kan sporten op een locatie die het best bij hem of haar past. Daarom bieden wij onze lessen aan op maar liefst drie verschillende locaties in Tiel: de Hilversumstraat nabij het centrum, Sporthal de Betuwe en Rauwenhof. Of je nu in het centrum woont of juist aan de rand van de stad, er is altijd wel een locatie bij jou in de buurt waar je bij ons kunt sporten.

Op deze website kun je ons volledige lesrooster bekijken en per locatie zien welke lessen er worden gegeven. Daarnaast vind je bij contact ook alle adresgegevens van onze locaties. Twijfel niet langer en kom gezellig bij ons sporten op een locatie die bij jou past!

Activiteiten

Bij TGV Hellas zijn we niet alleen enthousiast over onze lessen, maar ook over de vele leuke activiteiten die we organiseren! Denk aan uitvoeringen, wedstrijden, een geweldige rommelmarkt, sinterklaasfeestjes en spannende spelletjesmiddagen en -avonden.

Je vindt alle informatie over deze evenementen in ons nieuwsberichten (zie hieronder), maar ook op onze Facebook- en Instagram-pagina’s.

Mis niets van onze gezellige en leuke activiteiten en volg ons vandaag nog!

Rommelmarkt hellas Tiel

Verschillende lessen van 1 t/m 99 jaar

Bekijk ons lesaanbod en lesrooster
Sporten bij Hellas Tiel

Andere sporten & Goedkoop

Bij TGV Hellas in Tiel bieden we niet alleen een breed scala aan gymnastiek- en turnlessen, maar ook veel andere coole en diverse sporten. Denk aan Freerunning, Dansen (Dance 1 en 2), Badminton, Volleybal en Bootcamp. Dus of je nu jong of oud bent, bij ons kun je altijd terecht voor leuke en uitdagende groepslessen! En het beste van alles is dat ons sportaanbod voor alle leeftijden is, van 1 tot 99 jaar oud.

Daarnaast zijn wij de één van de goedkoopste verenigingen van Tiel. Wij vinden het belangrijk dat iedereen bij ons kan komen sporten. Daarom werken wij ook samen met Jeugdfons Sport & Cultuur, zij zorgen voor de contributie als er thuis weinig geld is, lees hier meer over: Jeugdfons Sport en Cultuur.

Kom dus langs en ontdek welke sport bij jou past. We zien je graag in onze lessen!

Nieuws

 • Meivakantie
  De meivakantie staat alweer voor de deur. De meivakantie is van maandag 29 april t/m zondag 12 mei. Tijdens de vakantie gaan de lessen niet …
 • Voedselbank
  Van Hellas komen wij in actie voor de voedselbank. U kunt ons ook mee helpen. Doneer houdbare producten en zorg dat er meer gezinnen van …
 • NLdoet
  Afgelopen zaterdag was de NLdoet dag en zijn er weer diverse klussen uitgevoerd door ons klus team. Er is een begin gemaakt om de rand …
 • In Memoriam Ere Voorzitter
  Met verslagenheid hebben wij kennisgenomen van het overlijden van Ben Jansen Ere voorzitter Tielse gymnastiek vereniging Hellas Op zaterdag 9 maart is onze ere voorzitter …
 • Rommelmarkt, Rad van Avontuur en Kinderspellen bij Hellas.
  Het is weer bijna zover, op zondag 24 maart as. is de jaarlijkse rommelmarkt bij Hellas. Het rad van avontuur en kinderspellen zijn er dit …
 • Voorjaarsvakantie
  De voorjaarsvakantie is van maandag 19 februari t/m zondag 25 februari. Tijdens de vakantie gaan de lessen niet door. Maandag 26 februari starten de lessen …
[instagram-feed]