Dansen Hellas Tiel

Dance 1: 6-8 jaar

Dance 1 is een groep voor jongens en meiden die willen dansen voor hun beweging en plezier. Vanaf deze leeftijd wordt gewerkt aan de algemene basistechniek die ondersteunend is voor alle dansvormen. Motorische vaardigheden en muzikaliteit worden verder ontwikkeld en getraind. Daarnaast staan ook improvisatie en samenwerking centraal in deze les. De les begint met een warming up, waarbij we ook aan lenigheid en conditie werken. Daarna wordt gewerkt aan de basispassen en improvisatie. Tot slot werken we elke week verder aan een choreografie.

Uitproberen? Dat kan!

Meld je aan voor een proefles. Op het lesrooster staan de actuele lestijden.

Dance 2: 9-12 jaar

Dance 2 is een groep voor jongens en meiden die willen werken aan conditie, lenigheid en verschillende dansstijlen. De algemene basistechniek wordt verder ontwikkeld in deze les. Daarnaast zijn coördinatie, muzikaliteit en improvisatie een belangrijk onderdeel van de les.

We beginnen de les altijd met een warming up, waarbij ook aan conditie en lenigheid wordt gewerkt. Vervolgens werken we aan danspassen- en technieken die kunnen worden toegepast in de choreografieën waar we aan werken. Verschillende dansstijlen zoals streetdance/hiphop en modern/jazz komen aan bod. Wekelijks werken we verder aan een choreografie.

Uitproberen? Dat kan!

Meld je aan voor een proefles. Op het lesrooster staan de actuele lestijden.