Dansen Hellas Tiel

Dance 1: 6-8 jaar

Is jouw kind tussen de 6 en 8 jaar oud en houdt hij of zij van dansen? Dan is Dance 1 de perfecte groep bij Hellas! Dance 1 is speciaal ontworpen voor jongens en meisjes die willen dansen voor plezier en beweging. In deze groep ligt de focus op het ontwikkelen van algemene basistechnieken die van onschatbare waarde zijn voor alle dansvormen. Motorische vaardigheden en muzikaliteit worden gestimuleerd, terwijl improvisatie en samenwerking belangrijke elementen zijn in onze lessen.

Elke les begint met een opwarmingsroutine, waar lenigheid en conditie worden verbeterd. Daarna wordt er gewerkt aan basispassen, improvisatie en creatieve dansbewegingen. Elke week wordt er ook aan een choreografie gewerkt, waardoor de kinderen hun danskunsten verder kunnen ontwikkelen.

Wil je ontdekken of Dance 1 iets is voor jouw kind? Ze zijn van harte welkom om een proefles te volgen! Onze lessen vinden plaats op zaterdag op onze locatie aan de Hilversumstraat in het centrum van Tiel. Bekijk ons lesrooster voor de actuele lestijden en meld je aan voor een proefles. Geef jouw kind de kans om zijn of haar liefde voor dans te ontdekken en plezier te beleven in onze gezellige en stimulerende omgeving!

Extra informatie Dansen in Tiel (Dance 1):

Van: 6 t/m 8 jaar

Lestijd: zaterdag 10.00 – 11.00 uur

Waar: Hilversumstraat, Tiel (centrum)

Uitproberen? Dat kan!

Meld je aan voor een proefles. Op het lesrooster staan de actuele lestijden.

Dance 2: 9-12 jaar

Is jouw kind 9 tot 12 jaar en een enthousiaste danser die graag aan zijn of haar conditie, lenigheid en dansvaardigheden wil werken? Dan is Dance 2 dé dans groep bij Hellas! Deze les is speciaal ontworpen voor jongens en meiden die zich willen verdiepen in diverse dansstijlen en hun algemene basistechniek willen verbeteren. Bij Dance 2 draait het om het ontwikkelen van coördinatie, muzikaliteit en improvisatie, naast het aanleren van verschillende danspassen en -technieken.

Elke les begint met een warming-up, waarbij aandacht wordt besteed aan zowel conditie als lenigheid. Vervolgens duiken we in de wereld van dans, waarbij we werken aan technieken die toegepast kunnen worden in de choreografieën die we samen creëren. Verschillende dansstijlen, zoals streetdance/hiphop en modern/jazz, komen uitgebreid aan bod.

Wil je ontdekken of Dance 2 iets is voor jouw kind? Ze zijn van harte welkom om een proefles te volgen! Onze lessen vinden plaats op zaterdag van 11.00 tot 12.00 uur. Bekijk ons lesrooster voor de actuele lestijden en meld je aan voor een proefles.

Extra informatie Dansen in Tiel (Dance 2):

Van: 9 t/m 12 jaar

Lestijd: zaterdag 11.00 – 12.00 uur

Waar: Hilversumstraat, Tiel (centrum)

Uitproberen? Dat kan!

Meld je aan voor een proefles. Op het lesrooster staan de actuele lestijden.

Hellas dansen Tiel
Hellas dansen tiel
[instagram-feed]