Free Running Tiel

Free Running

Ben je altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen in de stad en zie je overal mogelijkheden om te bewegen? Dan is freerunning jouw ideale sport! Bij Hellas in Tiel bieden we freerunning aan, waarbij de stad jouw speeltuin is en waar bankjes niet alleen bedoeld zijn om op te zitten, maar om op te springen en te bewegen. Als freerunner ervaar je het gevoel van vrijheid, lichaamscontrole en kracht, terwijl je voortdurend op zoek bent naar nieuwe moves en technieken.

Freerunning is een razend populaire sport waarbij creativiteit en spectaculaire tricks centraal staan. Je beweegt op unieke wijze door middel van gymnastische technieken. Hoewel deze sport oorspronkelijk buiten werd beoefend, bieden wij bij Hellas de mogelijkheid om binnen te trainen in een veilige omgeving. Onze indoortrainingen zijn perfect om nieuwe en uitdagende elementen te oefenen, onder begeleiding van ervaren trainers.

De freerunninglessen bij Hellas zijn geschikt voor avontuurlijke jongeren vanaf 9 jaar. Wil je ontdekken of freerunning iets voor jou is? Meld je dan aan voor een proefles! Op ons lesrooster vind je de actuele lestijden. Geef je op en ontdek de opwindende wereld van freerunning, waar beweging en creativiteit samenkomen in een veilige en ondersteunende omgeving!

Waarom is Freerunning bij Hellas goedkoop?

Hellas is een gymnastiek vereniging die het belangrijk vindt om voor een laag bedrag ieder kind de mogelijkheid te geven om te komen sporten. Wij zijn een grote vereniging met meer dan 500 leden en hierdoor kunnen wij de kosten laag houden. Onze freerunner trainer is gediplomeerd met de laatste ontwikkelingen in de sport. Meer informatie: contributie.

Extra informatie over Freerunning bij Hellas in Tiel

Leeftijden: vanaf 9 jaar

Lestijd: 9 t/m 11 jaar: Zaterdag van 11.15 – 12.15 uur

Lestijd: 12 eo: Zaterdag van 12.15 – 13.15 uur

Locatie: Hilversumstraat Tiel (centrum)

Uitproberen? Dat kan!

Meld je aan voor een proefles. Op het lesrooster staan de actuele lestijden.

[instagram-feed]