Dames Senioren

Onze Dames Sr. les is speciaal ontworpen voor actieve 50-plussers die op zoek zijn naar een gevarieerde en gezellige manier om in beweging te blijven. Deze les biedt een combinatie van loopoefeningen, cardio, spieroefeningen en een cooling-down, waardoor u uw conditie kunt verbeteren en uw spieren kunt versterken. Bovendien werken we afwisselend met Pilates ballen, hoepels en andere hulpmiddelen, waardoor de les altijd fris en boeiend blijft.

Wat onze Dames Sr. les zo bijzonder maakt, is de diversiteit in de groep. Niet alleen in leeftijd, maar ook in bewegingsmogelijkheden. Of u nu een beginner bent of al ervaring heeft, iedereen is welkom. Onze ervaren instructeurs passen de oefeningen aan op uw niveau, zodat u comfortabel kunt deelnemen en kunt genieten van een energiek uurtje bewegen.

Naast de lichamelijke voordelen is gezelligheid ook een belangrijk aspect van onze les. Onze groep hecht waarde aan een fijne sfeer waarin iedereen zich welkom voelt. We organiseren regelmatig activiteiten, zoals bingo-avonden, om de sociale banden te versterken.

U kunt deelnemen aan onze Dames Sr. les op verschillende dagen en locaties:

  • Dinsdag: 9.30 – 10.30 uur (Locatie Hilversumstraat in Tiel)
  • Woensdag: 20.30 – 21.30 uur (Locatie Hilversumstraat in Tiel )

Wilt u ervaren of onze Dames Sr. les iets voor u is? Meld u dan aan voor een proefles! Op ons lesrooster vindt u de actuele lestijden. Kom en doe mee!

Extra informatie Dames Senioren

Leeftijd: vanaf ca 50 jaar

Uitproberen? Dat kan!

Meld u aan voor een proefles. Op het lesrooster staan de actuele lestijden.

Sport en Spel, 55+

Bent u 55 jaar of ouder en op zoek naar een actieve en gezellige manier om in beweging te blijven? Dan is onze Sport en Spel groep bij Hellas de perfecte keuze! Deze groep bestaat uit enthousiaste mannen en vrouwen die samen verschillende (bal)sporten beoefenen.

Onze sport- en spelactiviteiten zijn ontworpen om zowel de fysieke conditie als de sociale interactie te bevorderen. Onder begeleiding van ervaren instructeurs komen we elke maandag van 13.30 tot 14.30 uur samen op onze locatie aan de Hilversumstraat. Tijdens de les gaan we fanatiek aan de slag met diverse sporten, waarbij plezier en beweging hand in hand gaan.

Wat onze Sport en Spel groep uniek maakt, is de gezellige en ondersteunende sfeer. Hier kunt u nieuwe vaardigheden ontwikkelen, uw conditie verbeteren en genieten van sport en spel in een vriendelijke omgeving. Of u nu ervaren bent in sporten of net begint, iedereen is welkom!

Wilt u ervaren of onze Sport en Spel groep iets voor u is? Meld u dan aan voor een proefles! Op ons lesrooster vindt u de actuele lestijden. Kom langs en doe mee! Geef uzelf de kans om fit te blijven, nieuwe mensen te ontmoeten en te genieten van sportieve activiteiten. Wij heten u van harte welkom bij Hellas!

Extra informatie 55+ Sport en Spel

Lestijd: Maandag 13.30 – 14.30 uur (Locatie Hilversumstraat)

Uitproberen? Dat kan!

Meld je aan voor een proefles. Op het lesrooster staan de actuele lestijden.

[instagram-feed]