Kleuter gym Hellas Tiel

Kleuter Gym

Wil je jouw kleuter op een speelse en educatieve manier laten bewegen? Dan is Kleuter Gym bij Hellas in Tiel de perfecte plek! Onze Peuter en Kleutergymnastiek groep verwelkomt zowel jongens als meisjes en biedt een gevarieerd programma waarin de basis van bewegen centraal staat. Tijdens de les worden verschillende spelletjes gespeeld die de grondvormen van beweging omvatten, zoals springen, zwaaien, klimmen, duikelen en rollen. Met behulp van klein materiaal en turnapparatuur leren de kleintjes hun evenwicht te bewaren en ontwikkelen ze gevoel voor ruimte, afstand en snelheid.

Onze enthousiaste instructeur, Wilma, begeleidt de kleuters en zorgt ervoor dat ze niet alleen plezier hebben met elkaar, maar ook de basisprincipes van turnen leren. De les begint met een inleiding en eindigt met een leuk spelletje om de energie kwijt te kunnen.

Voor kinderen tussen 4 en 5 jaar oud bieden wij een veilige en stimulerende omgeving waarin ze hun nieuwsgierigheid kunnen bevredigen en alle aspecten van beweging kunnen ontdekken. Als ze klaar zijn voor een volgende uitdaging, kunnen ze doorstromen naar meisjesgym of jongensgym. Hier ligt de nadruk op plezier boven prestatie, en er is zelfs de mogelijkheid om deel te nemen aan verenigingswedstrijden of diplomalessen, wat leerzaam en spannend is.

Wil je zien of jouw kleuter geniet van Kleuter Gym? Meld ze dan aan voor een proefles! Op ons lesrooster vind je de actuele lestijden op twee verschillende locaties: Hilversumstraat in het centrum van Tiel en in sporthal De Betuwe in Tiel. Geef je kleuter de kans om te ontdekken, te leren en plezier te hebben in een omgeving die hun bewegingsontwikkeling ondersteunt!

Extra informatie Kleutergym bij Hellas Tiel

Leeftijd: 4 – 5 jaar

Woensdag – Hilversumstraat Tiel,

Vrijdag – Betuwe hal Tiel

Op het lesrooster staan de actuele lestijden.

Uitproberen? Dat kan!

Meld je aan voor een proefles.

[instagram-feed]