jongens turnen in Tiel
turnen meisjes tiel

Meisjes Turnen Jeugdgymnastiek

Is jouw dochter geïnteresseerd in gymnastiek en wil ze de wereld van turnen verkennen? Dan is onze Meisjes Turnen Jeugdgymnastiek bij Hellas de perfecte plek! In deze lessen krijgen meisjes van verschillende leeftijdsgroepen vanaf 5 jaar de kans om te trainen op officiële wedstrijdtoestellen, zoals de balk en de brug. Daarnaast maken ze gebruik van andere leuke materialen in de turnzaal, zoals het wandrek, de ringen en de touwen.

De lessen beginnen vaak met een inleidend spel om de energie los te maken en de sfeer te versterken. Vervolgens wordt er gewerkt op de turntoestellen met een gevarieerde aanpak, zoals werken in stroomvorm, circuitvorm of in kleinere groepjes. Elke week wordt de focus verlegd naar een andere leeruitdaging, zodat alle toestellen regelmatig aan bod komen. Tijdens de lessen worden de basiselementen van het turnen aangeleerd en wordt er geleidelijk overgegaan naar meer uitdagende turnelementen, zoals salto’s. De lessen worden altijd op een speelse manier afgesloten, zodat de meisjes met een glimlach naar huis gaan.

Hellas is trots op het keurmerk voor het ‘Nijntje Beweegdiploma‘, wat een bevestiging is van de hoge kwaliteit van onze lessen.

Onze Meisjes Turnen Jeugdgymnastieklessen zijn geschikt voor verschillende leeftijdsgroepen vanaf 5 jaar. Als je dochter jonger is dan 5 jaar, kan ze deelnemen aan onze Ouder-Peutergym of Kleutergym om de basisvaardigheden te ontwikkelen.

Wil je ontdekken of onze Meisjes Turnen Jeugdgymnastiek iets is voor jouw dochter? Meld haar dan aan voor een proefles! Op ons lesrooster vind je de actuele lestijden. Geef haar de kans om haar passie voor gymnastiek te ontdekken, nieuwe vaardigheden te leren en plezier te hebben in een ondersteunende en stimulerende omgeving. Wij heten je dochter van harte welkom bij Hellas in Tiel!

Extra informatie Meisjes Turnen en Gymmen in Tiel

Leeftijd: Verschillende leeftijdsgroepen vanaf 5 jaar

Locaties: Verschillende locaties in Tiel

Wanneer: Op het lesrooster staan de actuele lestijden.

(Is uw kind jonger dan 5 jaar dan kan hij/zij eerst meedoen met ouder-peutergym of kleutergym)

Uitproberen? Dat kan! Meld je aan voor een proefles.

[instagram-feed]