volleybal Tiel

Volleybal in Tiel

Wil je graag deel uitmaken van een gezellig en ontspannen team, waar volleybal centraal staat maar waar gezelligheid altijd voorop staat? Dan is Hellas dé plek voor jou! Bij ons bieden we recreatief volleybal voor zowel heren als gemengde groepen op verschillende avonden.

Volleybal Heren (Recreatief)

Op donderdagavond bieden we recreatief volleybal speciaal voor heren. Hier kun je genieten van een ontspannen teamsport waarbij gezelligheid een belangrijke rol speelt. De lessen vinden plaats op donderdag van 20.30 tot 22.00 uur. Iedereen, ongeacht je niveau, is welkom om deel te nemen aan deze sportieve en gezellige avonden.

Gemengde Volleybalgroep (Recreatief)

Op dinsdagavond hebben we een gemengde groep waar zowel vrouwen als mannen van harte welkom zijn. Volleybal staat centraal, maar de nadruk ligt vooral op de gezelligheid. Je hoeft geen topspeler te zijn om deel uit te maken van deze diverse groep. Hier verwelkomen we mensen uit verschillende culturen, wat deze groep uniek en inclusief maakt. De lessen vinden plaats op dinsdag van 21.00 tot 22.30 uur.

Wil je ervaren of volleybal bij Hellas iets voor jou is? Meld je dan aan voor een proefles! Op ons lesrooster vind je de actuele lestijden. Of je nu een ervaren speler bent of net begint, bij ons draait het om plezier, gezelligheid en beweging. Dus kom langs en doe mee! Geef jezelf de kans om nieuwe mensen te ontmoeten, je volleybalvaardigheden te verbeteren en te genieten van sport in een vriendelijke en ondersteunende omgeving. Tot ziens bij Hellas!

Uitproberen? Dat kan!

Meld je aan voor een proefles. Op het lesrooster staan de actuele lestijden.

Waar: Hilvsumstraat Tiel (centrum)

Leeftijd: vanaf ca 18 jaar

Volleybal Tiel
[instagram-feed]