jongens turnen hellas tiel

Jongens Jeugdgymnastiek – Turnen

Ben je op zoek naar een leuke en speelse manier voor je zoon om actief te zijn? Dan is onze Jongens Turnen bij Hellas de ideale keuze! In deze lessen kunnen jongens vanaf 5 jaar zich uitleven op officiële turntoestellen zoals de brug, de rekstok, de vloer en de ringen. Onze ervaren instructeurs zorgen voor een veilige en ondersteunende omgeving waarin de jongens op hun eigen niveau kunnen groeien.

Elke les begint met een warming-up om de spieren los te maken. Vervolgens wordt er serieus gewerkt aan turntoestellen, waarbij elke jongen individueel wordt begeleid. Het doel is dat de jongens plezier hebben in wat ze doen en elke keer weer een persoonlijke overwinning behalen. Het kan best spannend zijn om in het begin bijvoorbeeld over de kop te gaan, maar de vreugde van het behalen van zo’n prestatie is ongeëvenaard. De lessen worden afgesloten met een leuk balspel, waarin de jongens hun energie kwijt kunnen.

Onze Jongens Jeugdgymnastieklessen zijn bedoeld voor jongens vanaf 5 jaar. Als je kind jonger is dan 5 jaar, kan hij eerst deelnemen aan onze Ouder-Peutergym of Kleutergym om de basisvaardigheden te ontwikkelen.

Extra informatie Jongens Turnen in Tiel

Leeftijd: Vanaf 5 jaar

Diverse lessen op diverse locaties in Tiel.

Bekijk het actuele lesrooster voor alle groepen en tijden.

Uitproberen? Dat kan! Meld je aan voor een proefles.

[instagram-feed]