Vraag: Wie is Hellas?

TGV Hellas is de grootste gymnastiekvereniging in Tiel en omstreken. Naast gymmen en turnen voor alle leeftijden van peuters tot 50+, bieden wij ook veel andere sporten, zoals peuterdans, jazz dance, volleybal, badminton, bootcamp, Free running en Bootcamp.

Hoe groot is Hellas?

Hellas hoort bij één van de grootste verenigingen van Tiel en heeft meer dan 400 leden die minimaal 1 keer per week bij ons komen sporten. Daarnaast organiseren wij elk jaar veel activiteiten met open lessen, rommelmarkt, grote uitvoering, clubkampioenschappen en heel veel wedstrijden.

Vraag: Hoe kan ik lid worden

Schrijf je hier in voor één van onze lessen. Download het inschrijfformulier en geef het volledig ingevuld aan de leiding tijdens de les.

Kan ik gratis een proefles nemen?

Deze veel gestelde vraag; Bij ons kun je zelfs wel 2 gratis proeflessen bijwonen. Zo kan je een goede keuze maken of de les wat voor jou of je kind is. Meld je hier aan voor de 2 gratis proeflessen en wij zien je dan graag in één van onze lessen!

Wat is de contributie?

Wij hebben een lage contributie, omdat wij het belangrijk vinden dat iedereen kan komen sporten bij ons! Bekijk hier onze contributie.

Hoe wordt de contributie geïnd?

Elke maand wordt de contributie in het begin van de maand per automatische incasso van uw rekening afgeschreven.

Waarom betaal ik inschrijfgeld?

Hellas is verplicht om alle leden in te schrijven bij de KNGU, de algemene turnbond, voor elk lid betalen wij hier een bedrag voor. Daarom vragen wij u om inschrijfgeld te betalen, zodat wij u hier kunnen inschrijven. Dit geld is dus niet voor Hellas bedoelt, maar voor de bond.

Hoe kan ik uitschrijven?

Jammer dat u bij ons wilt uitschrijven.

U kunt opzeggen door een brief te sturen naar het contactadres of door een e-mail te sturen naar de ledenadministratie op ledenadministratie@hellastiel.nl. Neem contact op als u niet binnen twee weken een bevestiging van uw opzegging heeft gekregen.

Vermeld bij de opzegging uw naam, adres en de sport die u (of uw kind) beoefent!

Hoe kan ik Hellas en al het nieuws en activiteiten volgen?

Hellas is heel actief op sociale media, zoals Facebook en Instagram, volg ons op: tgvhellastiel (instagram) en Hellas Tiel (facebook).

Als je ons hier volgt ben je automatisch direct op de hoogte van al het nieuws, uitslagen van wedstrijden en leuke activiteiten. Naast de sociale media zetten wij ook al het nieuws op onze website.

Ook ontvangt u regelmatig (3 of 4 x per jaar) een nieuwsbrief van ons in de les. Deze krijgen alle leden mee.

Daarnaast worden alle activiteiten ruim van te voren ook aangekondigd via posters en flyers op onze locaties en als leden zich moeten inschrijven dan ontvangen zij vaak een inschrijfformulier in de les!

Heeft u vragen aan ons?

Heeft u een vraag: Mail ons op info@hellastiel.nl. U ontvangt binnen 48 uur antwoord van ons.

Hoe laat moet ik aanwezig zijn als de lessen beginnen?

Wij vragen je minimaal 5 minuten voor de les aanwezig te zijn. Je wacht in de kleedkamer tot de andere les is afgelopen, zodat je de andere les niet stoort.

Wat moet ik voor kleding aan tijdens de les?

Tijdens de gymlessen is verenigingskleding geen vereiste. Het belangrijkste is dat er in de kleding goed bewogen kan worden. Blote voeten of turnschoentje zijn het meest gangbaar. Lange haren moeten wel vast in een staart of knot.

Bij dansen kan je je kind het beste een losse sportbroek (liefst zwarte donkere broek) en een sport shirtje aan te doen. Voor schoenen kunt u dans/turn schoenen aan doen of op blote voeten.

Bij de bootcamp: als we naar buiten gaan, neem vestje mee en sportschoenen voor buiten. Voor binnen, reguliere sportkleding en binnen sportschoenen voor binnen.

Volleybal, badminton, bootcamp (binnen), sport en spel 50+ en seniorengym, trek je sportkleren aan en gebruik speciale sportschoenen voor binnen.

Bij body en mind (yoga/pilates) neem lekker los zittende kleding en eventueel een vestje voor tijdens de eindontspanning.

Mogen ouders blijven kijken tijdens de les?

U mag tijdens de reguliere lessen niet blijven kijken, mits het geen proefles van je kind is. Mensen langs de kant leiden de kinderen meestal af, vandaar dat wij dit niet toelaten. Wij hebben jaarlijks open lessen, zodat u een hele les kunt kijken. Komt u uw kind ophalen, dan mag u meestal van de leiding bij de deur de laatste paar minuten kijken tot je kind klaar is met de les.

[instagram-feed]