Ouder peuter Gym Tiel Hellas

Ouder en Peuter Gym (wachtlijst)

Wil je samen met jouw peuter een actieve en leuke tijd beleven? Dan is Ouder- en Peutergym bij Hellas de ideale plek! Speciaal ontworpen voor peuters vanaf ca. 1 jaar, biedt deze les de perfecte gelegenheid voor ouder en kind om samen te bewegen in een echte gymzaal. Elke week worden de peuters uitgedaagd om te klimmen, klauteren en bewegen op muziek, allemaal onder begeleiding van ervaren instructeurs.

Bij Hellas integreren we het concept van het Nijntje Beweegdiploma in onze sportlessen voor jonge kinderen. Hierbij staat wekelijks speelplezier centraal, terwijl tegelijkertijd alle essentiële basisvormen van beweging worden aangeleerd. Als je meer informatie wilt over dit programma, stuur dan een e-mail naar ledenadministratie@hellastiel.nl.

Onze Ouder- en Peutergym lessen vinden plaats op woensdagochtend van 9.00 tot 10.00 uur. Het is de perfecte gelegenheid voor ouders, grootouders en peuters om samen plezier te hebben, nieuwe vaardigheden te leren en te genieten van bewegen. Wil je ontdekken of Ouder- en Peutergym iets is voor jou en je kind? Meld je dan aan voor een proefles! Op ons lesrooster vind je de actuele lestijden. Geef jouw peuter een geweldige start in beweging en meld je vandaag nog aan voor een proefles!

Extra informatie Ouder- en Peutergym in Tiel

Voor de peutergym geldt op dit moment een wachtlijst. Als u zich aanmeld voor een proefles wordt u automatisch op de wachtlijst gezet. Zodra er weer plek is worden de langs wachtende als eerste benadert.

Leeftijd: 1 t/m 3 jaar

Wanneer: woensdag 9.00 – 10.00 uur

Waar: Hilversumstraat Tiel (centrum)

Uitproberen? Dat kan!

Meld je aan voor een proefles. Op het lesrooster staan de actuele lestijden.

[instagram-feed]