Nieuw bij Hellas: Sponsor Kliks. Doe je ook mee?

Met SponsorKliks kan je zelf een financiële bijdrage leveren aan Hellas Tiel, zonder dat het jou een cent extra kost.

Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en Hellas Tiel ontvangt hiervoor geld in de clubkas. Ook doen grote webwinkels als Bol, Coolblue, Booking en Expedia mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat naar Hellas Tiel. En nogmaals, het kost je niets extra!

Wil je Hellas Tiel ook GRATIS sponsoren?


Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van Hellas Tiel. Voor jou een kleine moeite en voor Hellas zijn het directe inkomsten.

Je kan hiervoor klikken op de banner op onze website (zie hieronder) of HellasTiel zoeken op https://www.sponsorkliks.com/ gaan. Klik vervolgens op het logo van de Winkel en zie hier zie je alle winkels die meedoen. Je kan deze website ook opslaan bij jouw favorieten.

Klik op onderstaande button/plaatje:

Sponsor Kliks

Hoe werkt het?

Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling van een klant die via SponsorKliks.com komt. 75% van deze commissie wordt op de bankrekening van Hellas gestort. Of je nu rechtstreeks naar Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol ons een commissie uit en hier profiteert Hellas direct van!

SponsorKliks app

Nooit Meer SponsorKliks Vergeten! Download de SponsorKliks APP en selecteer onze vereniging. Via de app kom je ook direct op het tranactieoverzicht en ontvang je een notificatie als er nieuwe commissie is binnengekomen. De app is beschikbaar voor Android en Apple.

Je blijft anoniem

Noch SponsorKliks, noch Hellas Tiel weet wie er iets besteld heeft, je hoeft namelijk niet in te loggen. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor Hellas Tiel is bedoeld. Dat weten ze omdat je via een klik op SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan. Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bijvoorbeeld bol.com een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat je de bestellingen die je online doet alleen via SponsorKliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol.com doet, levert Hellas niets op.

Let op: geen commissie op boeken

In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven.

Hierbij nogmaals de SponsorKliks pagina van Hellas:

Sponsor Kliks
[instagram-feed]