TGV Hellas tiel

Hellas bedankt FinalistenOp zaterdag 30 september en zondag 1 oktober zijn de jubileumuitvoeringen van Hellas.
Klik hier voor informatie over de uitvoering en het programma.


50+ Gym
Badminton
Bewegen na hersenletsel (NAH)
Body & Mind
Bootcamp 21+
Dance
Danskriebels
Free Running
Jeugdgymnastiek
Jong talent en wedstrijdgroepen
Ouder en Peutergym
Peuter en kleutergymnastiek
Recreatief sportuur/Volleybal Dames/Heren
Selectie dames
Selectie heren
Sport en Spel 55+
Swing Fit 30+
Volleybal heren

Schrijf je nu in !
13-9-2017 Schema van de jubileumuitvoering is gewijzigd 7-9-2017 Jubileumuitvoering op 30 september en 1 oktober
Het schema van de uitvoering is veranderd. Meisjes 4 treden nu zaterdagmiddag op, meisjes 5 zaterdagavond. Zie hieronder het definiteiev programma en meer informatie over de uitvoering en de generale repetitie.
Zaterdag 30 september en zondag 1 oktober zijn de jubileumuitvoeringen van Hellas ! Zie hieronder ook het programma en meer informatie over de uitvoering en de generale repetitie.
Lees meer... Lees meer...

9-8-2017 Hellas zoekt turnleiding 6-7-2017 Laatste volleybal avond van dit seizoen
Voor onze kleutergroep en allerjongste turngroep meisjes heeft Hellas per 1 oktober as. een vacature. Na de viering van ons jubileum op 1 oktober as. neemt onze huidige leiding afscheid van de groepen kleutergym en turnen meisjes 1. Daarom zoeken wij een enthousiaste docent met affiniteit met jonge kinderen en bij voorkeur een KNGU licentie op niveau 3 of vergelijkbaar. De lessen zijn op woensdagmiddag van 14.30 u tot 16.30 u in Tiel en je komt in aanmerking voor een vrijwilligersvergoeding Ben jij die energieke persoon die graag op een speelse manier kinderen laat bewegen en ontwikkelen en heb je hart om in verenigingsverband een bijdrage te leveren, dan komen we graag met je in contact. Je kunt mailen naar leden.hellas@gmail.com dan nemen we z.s.m. contact met je op!
Laatste avond bij de volleybal. Gezellig eten met elkaar!
Lees meer... Lees meer...

6-7-2017 Hellas bedankt Finalisten 11-6-2017 Sjoerd Vermeulen Nederlands kampioen turnen 2e divisie
Tijdens een druk bezochte bijeenkomst werden de finalisten van dit afgelopen seizoen bedankt voor hun prestaties. 29 Heren en 28 Dames wisten zich afgelopen seizoen te plaatsen voor een Finale plaats zowel op rayon, district en landelijk nivo. Zij kregen alleen een mooie herdenking voor hun prestatie. Ook de leiding werd in de bloemetjes gezet.
In Waalwijk werd afgelopen weekend het N.K. turnen voor de 1e, 2e en 3e divisie gehouden. Zaterdag stond de meerkamp op het progamma. Hellas had twee turners in de strijd namelijk Oscar Verhoef bij Junioren1 1e divisie en Sjoerd Vermeulen junioren 2 2e divisie. Oscar turnde niet zo als altijd, spanningen speelde hem parten en bij zijn eerste toestel voltige viel hij waarmee zijn kansen om op het ereschavot te komen klein werden. Ook bij de andere toestellen liet hij steekjes vallen. Oscar werd tiende. Sjoerd Vermeulen had geen stress en vanaf het eerste toestel tot het laatste stond hij aan kop als was zijn voorsprong op nummer twee maar 0.05 punt maar genoeg om een heel jaar kampioen te mogen zijn. Zijn oefening op rek werd beloond met de hoogste score. Zondag waren er toestelfinales , de beste 6 uit de voorrondes op elk toestel streden om het goud. Vier turners van Hellas gingen de strijd aan. Simon Verhoef had zich geplaatst voor voltige en eindigde op plaats 5. Rik van Heerewaarden had zich geplaatst op sprong. Rik schrok van de grote van zijn tegenstanders en liet zich een beetje afschrikken maar ook voor hem plaats vijf. Oscar Verhoef had zich geplaatst voor vier toestellen. Op sprong,rek, vloer en voltige. Op sprong behaalde hij de bronzen plak, op rek maakte een heel klein hupje bij de dubbele salto net geen medaille, hij kwam 0,05 te kort en eindigde op plaats 4. Plaats 4 was ook op vloer maar op voltige behaalde hij wederom een bronzen plak. Hiermee kon hij de dag van gisteren vergeten en trots zijn op zijn resultaten. Sjoerd had zich voor drie toestellen geplaatst bij sprong werd hij net vierde en op zijn favoriete toestel rek die zaterdag de hoogste score liet zien , ging nu bij een onderdeel bijna fout. Sjoerd bleef op de rekstok in handstand staan en de vraag was ging hij door of moest hij het toestel verlaten. Het publiek leefde met hem mee en riepen naar hem en toen hij na een seconde of tien toch door ging in zijn reus kreeg hij van het publiek applaus. Helaas moest hij bij zijn landing een val incasseren waardoor hij 6e werd. Op brug was hij heer en meester en eiste hij het goud en werd Nederlands kampioen op brug. Sjoerd heeft zich met dit resultaat geplaatst voor de Ahoy Cup die volgende week zal plaats vinden als de ere divisie hun N.K. afwerken in Rotterdam.
Lees meer... Lees meer...