TGV Hellas tiel

In memoriam

50+ Gym
Badminton
Bewegen na hersenletsel (NAH)
Body & Mind
Bootcamp 21+
Dance
Danskriebels
Free Running
Jeugdgymnastiek
Jong talent en wedstrijdgroepen
Ouder en Peutergym
Peuter en kleutergymnastiek
Recreatief sportuur/Volleybal Dames/Heren
Selectie dames
Selectie heren
Sport en Spel 55+
Springgroep
Swing Fit 30+
Volleybal heren

Schrijf je nu in !
13-11-2018 In memoriam 11-11-2018 Hellas podium voor aanstormend turntalent
Afgelopen zondag ontvingen we het trieste bericht dat ons lid en bestuurslid Willy van Ingen was overleden. Zij was vanaf 1986 als secretaris in het Bestuur van T.G.V. Hellas aangesteld en dat was ze nog steeds dus al 32 jaar in het Bestuur. Terugkijkend op haar start als secretaris waarin alles via de typemachine ging en onnoemelijk arbeidsintensief werk moet zijn geweest, was zij tegenwoordig meegegroeid met het digitale tijdperk en gaat veel via de mail en dus op de computer. Alhoewel zij ook nog graag alles opschrijft. Uren per week vergt dat van haar tijd en dat al zovele jaren. Los van haar drukke werkzaamheden binnen het Bestuur was en bleef zij ook al 31 jaar een actieve rol spelen in de organisatie van de jaarlijkse Rommelmarkt. Deze rommelmarkt wordt georganiseerd om extra geld op te halen voor de aanschaf van nieuwe toestellen en/of materialen. Ook al meer dan 30 jaar was zij in september te vinden langs de Tielse Stadsgracht om samen met andere Hellasleden de mozaïeken te leggen. Willy je bent bij onze vereniging van zeer grote waarde geweest, en we zullen nog vaak aan je terugdenken. We wensen familie en nabestaande heel veel sterkte en kracht toe in deze moeilijke tijd. We gaan je missen Willy. Het bestuur. Correspondentie adres : Burg van Welderenstraat 17 4001 VN Tiel
Afgelopen zaterdag vond bij Hellas de Start-competitie plaats. Deze wedstrijd vormt het podium voor aanstormend regionaal turntalent. Er waren jong talenten aanwezig uit onder andere Tiel, Wijchen, Eck en Wiel en Druten en de hele dag was er op gericht om turnsters in een gemoedelijke ambiance kennis te laten maken met het turnen van wedstrijden en het oefenen van de nieuwe turnoefeningen. Een mooi initiatief van Hellas waarmee de vereniging zich met haar uitgebreide damesselectie goed op de kaart zet. Ook werd er een turnpak verloot in het bijzijn van deelnemers en publiek. Het winnende lot was in handen van de Fam. van Mourik.
Lees meer... Lees meer...

4-11-2018 Hellasturners plaatsen zich voor NK Clubteamfinale 28-10-2018 Hellas start seizoen succesvol met teamwedstrijden
Afgelopen zaterdag werd in Alkmaar de kwalificatie gehouden voor plaatsing voor het N.K. clubteams. De opdracht was om 285 punten te score. Vier turners turnde op een toestel waarvan de drie beste resultaten telt. Het team bestond uit de benjamins Quiten Hol en Dinand van der Meer en de instappers Lars van Hilten , Nygel Engelen en Alain van der Meer. De benjamins lieten van zich spreken vooral Quinten met een 19.300 op rek en op sprong deed hij goede zaken. Ook Lars behaalde de zelfde score op rek en sprong maar ook op de ringen was een score boven de 19.00. Dinand en Alain van der Meer hadden de avond ervoor een feest maar toch lieten beiden broers van zich spreken. Nygel turnde een goede oefening op ringen en sprong. Na het laatste toestel bleek de Hellasturners ruimschoots aan de limiet van 285 punten te voldoen. Zij eindigde op plaats 1 met een totale score van 326.150. Over twee weken mogen de turners laten zien of zij Nederlandskampioen kunnen in Nijmegen.
Afgelopen zaterdag startte het wedstrijdseizoen turnen met een teamwedstrijd in Culemborg. In de 5e en 6e Divisie verschenen maar liefst 30 Hellasturnsters in verschillende team aan de Start. Extra spannend was het voor de allerjongste turnsters die voor het eerst buiten de Hellaszaal op wedstrijd gingen. Het resultaat mocht er wezen. Doordat de teams gebruik konden maken van de individuele sterkten van de turnsters was er voor elk team een podiumplek met bijbehorende medailles. Voor de trainsters is duidelijk geworden waar de verbeterpunten zitten voor de individuele wedstrijden die vanaf november van start gaan.
Lees meer... Lees meer...

3-10-2018 NOC*NSF Sport Support team op bezoek 24-9-2018 Nieuwe Turnplus groep voor jongens en meisjes vanaf 7 jaar
Vorige week was het NOC*NSF Sport Support team op bezoek bij TGV Hellas voor een proefles turnen. De vlog staat nu online.


https://www.youtube.com/watch?v=lop48a9vQ2c
Heb jij altijd al willen leren hoe je een technisch goede handstand maakt? Of wil je heel graag oefenen voor de salto achterover? Of juist de radslag op balk? Dan is de turnplus groep echt iets voor jou. Bij de turnplus bepaal je namelijk zelf wat je wil oefenen! Wil je iedere week boogje oefenen op vloer? Of liever spagaatsprong op balk? Geen probleem, alles kan! Jij bepaalt wat je deze les doet. De les wordt iedere zaterdag gegeven van 10.30 tot 11.30 uur in de Rauwenhofzaal, Suze Groenewegstraat 104, 4003 ZV Tiel. Op 5 en 12 oktober zijn er gratis proeflessen, om te kijken of het wat is voor jou (7+). Aanmelden is niet nodig, je mag gewoon langskomen! Zien we je daar?
Lees meer... Lees meer...

Bladzijde 1 van 72 > »

Agenda
2019-01-25 ALV Vergadering TGV Hellas
2019-01-11 Apenkooien volwassenen
2019-01-05 Nieuwjaarsreceptie
2018-11-25 Sinterklaas middag