TGV Hellas tiel

Valkuil schoongemaakt
HELLAS Mozaiek

50+ Gym
Badminton
Bewegen na hersenletsel (NAH)
Body & Mind
Bootcamp 21+
Dance
Danskriebels
Free Running
Jeugdgymnastiek
Jong talent en wedstrijdgroepen
Ouder en Peutergym
Peuter en kleutergymnastiek
Recreatief sportuur/Volleybal Dames/Heren
Selectie dames
Selectie heren
Sport en Spel 55+
Swing Fit 30+
Volleybal heren

Schrijf je nu in !
24-9-2018 Nieuwe Turnplus groep voor jongens en meisjes vanaf 7 jaar 16-9-2018 Start AH Sportactie
Heb jij altijd al willen leren hoe je een technisch goede handstand maakt? Of wil je heel graag oefenen voor de salto achterover? Of juist de radslag op balk? Dan is de turnplus groep echt iets voor jou. Bij de turnplus bepaal je namelijk zelf wat je wil oefenen! Wil je iedere week boogje oefenen op vloer? Of liever spagaatsprong op balk? Geen probleem, alles kan! Jij bepaalt wat je deze les doet. De les wordt iedere zaterdag gegeven van 10.30 tot 11.30 uur in de Rauwenhofzaal, Suze Groenewegstraat 104, 4003 ZV Tiel. Op 5 en 12 oktober zijn er gratis proeflessen, om te kijken of het wat is voor jou (7+). Aanmelden is niet nodig, je mag gewoon langskomen! Zien we je daar?
Vandaag start de AH Sportactie in heel Nederland. T.G.V. Hellas doet natuurlijk ook mee aan deze mooie sportactie. Men krijgt bij elke boodschap bij de Albert Heijn een sportvoucher. Met deze sportvoucher kan men 2 gratis sportlessen boeken bij verschillende sportclub. Vorige week is het NOC*NSF Sport Support team al op bezoek geweest voor een proeflesje turnen. Dit was een geslaagde les en Hellas heeft daarvoor een oorkonde ontvangen voor gastvrije sportclub. De vlog over deze proefles komt binnenkort online!
Lees meer... Lees meer...

15-7-2018 Finalisten gehuldigd 15-7-2018 Valkuil schoongemaakt
Het turnseizoen is inmiddels beëindigd en daarom zijn zaterdag 7 juli bij Hellas alle finalisten van de Nederlandse en de regio kampioenschappen gehuldigd. Bij de dames waren er 24 finalisten , bij de heren waren er 32 finalisten. Zowel leiding als bestuur zijn zeer tevreden met dit resultaat.
Valkuil weer leeg gemaakt en schoon gemaakt, iedereen weer heel erg bedankt.
Lees meer... Lees meer...

22-6-2018 Vlug & Lenig zoekt samenwerking met TGV Hellas Tiel 22-6-2018 Clubkampioenschappen Hellas 2018
Vlug & Lenig Tiel gaat vanaf het seizoen 2018 – 2019 versterking zoeken bij TGV Hellas. Dat is besloten op de extra Algemene Ledenvergadering van 11 mei 2018. Het bestuur en de leiding van Vlug & Lenig staan achter deze beslissing. Vlug & Lenig Tiel gaat vanaf 1 augustus op in TGV Hellas Tiel. De laatste jaren bleek het moeilijker om bestuursleden, vrijwilligers, leiding en assistenten te vinden. Daarnaast liep het ledenaantal terug. Om te zorgen dat de leden kunnen blijven turnen in hun eigen groep is er versterking gezocht bij TGV Hellas Tiel. Vlug & Lenig wordt eind 2018 definitief opgeheven. Het bestuur van TGV Hellas heeft aangegeven dat de leden op de eigen locatie en in hun eigen groep mogen blijven turnen. Zo wordt de gymsport verenigd en krijgt het een sterkere positie in Tiel, doordat het op diverse locaties in Tiel wordt aangeboden. Met vriendelijke groet, Bert v Arkel Voorzitter TGV Hellas Tiel
Zaterdag waren de clubkampioenschappen voor de recreanten en de Jong talenten. De meiden en jongens hebben hele mooie oefeningen laten zien en het was een gezellige dag.
Lees meer... Lees meer...

Bladzijde 1 van 71 > »

2018-10-14 Herfst/ springfestijn
2018-10-05 Spelavond
2018-09-30 Hellas bedankt dag