TGV Hellas tiel

Tent omgewaaid

50+ Gym
Badminton
Bewegen na hersenletsel (NAH)
Body & Mind
Bootcamp 21+
Dance
Danskriebels
Free Running
Goud van oud
Jeugdgymnastiek
Jong talent
Ouder en Peutergym
Peuter en kleutergymnastiek
Recreatief sportuur/Volleybal
Selectie dames
Selectie heren
Sport en Spel 55+
Swing Fit 30+
Volleybal heren

Schrijf je nu in !
17-5-2021 We mogen weer naar binnen met de jeugd 20-4-2021 Meivakantie 2-9 mei
YESSSS we mogen weer naar binnen met de jeugd (tot 18 jaar)! We gaan vanaf woensdag 19 mei weer trainen volgens het ‘normale’ rooster en deze wordt aangepast op de website. De trainingstijden ontvang je ook van de leiding in de app. Graag de kinderen omgekleed afzetten bij het grote hek en kom op tijd! Ook bij het ophalen! Zorg bij het halen en brengen voor 1,5 meter afstand tussen de ouders. Ouders mogen tijdens het lesuur niet naar binnen. De kleedkamers zijn gesloten dus trek thuis de sportkleding aan! We zien jullie graag weer in de zaal !
Bij Hellas is de meivakantie vanaf zondag 2 mei tot en met zondag 9 mei 2021.
Lees meer... Lees meer...

23-3-2021 Nieuwe tent dankzij crowdfunding 23-3-2021 Tent omgewaaid
De nieuwe tent staat dankzij Feestverhuur Tiel en onze geweldige vrijwilligers! Wat is hij mooi!! Iedereen nogmaals bedankt voor het doneren !
Wat een Pech! Helaas had onze mooie grote tent de storm niet overleefd. We hadden deze voor de storm extra vastgezet, maar dit heeft helaas niet geholpen. De tent was een goede uitkomst voor het sporten met slecht weer. Afgelopen week konden onze bikkels, ondanks het koude weer, wind en regen, gewoon sporten in de tent. Om een nieuwe tent te kunnen kopen hebben we een crowdfundingsactie opgezet, met een ongelofelijk resultaat. We kunnen het nog nauwelijks geloven, maar jullie hebben ons massaal gesteund door geld te doneren! We zijn erg blij met deze steun en kunnen daarom een nieuwe tent kopen voor onze leden! We willen iedereen nogmaals enorm bedanken !
Lees meer... Lees meer...

1-3-2021 Nieuw Corona-lesrooster 14-1-2021 Jaarvergadering
We gaan weer van start met de buiten lessen op het grasveld. We hebben het rooster wat moet aanpassen omdat we enkel over het grasveld beschikken en het nog vroeg donker wordt. De trainingstijden ontvang je via de leiding in de app en het rooster komt ook op de website te staan! Zit je niet in een groepsapp of heb je geen bericht gehad? Stuur ons dan een privé berichtje! Graag de kinderen omgekleed afzetten bij het grote hek en kom op tijd! Ook bij het ophalen! Zorg bij het halen en brengen voor 1,5 meter afstand tussen de ouders. Ouders mogen tijdens het lesuur niet op het terrein aanwezig zijn/blijven. De kleedkamers zijn gesloten dus trek thuis de sportkleding aan en let hierbij op de weersomstandigheden van die dag. Het toilet bij de achteringang wordt gebruikt. Houd de app in de gaten voor evt bijzonderheden. Bijvoorbeeld als het weer omslaat. Laten we er met elkaar weer leuke lessen van maken en hopelijk kunnen we snel weer naar binnen! Klik hier voor het Corona-lesrooster.
De jaarlijkse jaarvergadering is door Corona helaas geannuleerd. Zodra het weer mogelijkheid is zullen wij deze opnieuw plannen. Wij brengen u op de hoogte van de nieuwe datum via deze site en onze Facebook pagina. Blijf gezond en hopelijk tot snel. Bestuur Hellas Tiel.    
Lees meer... Lees meer...

Bladzijde 1 van 86 > »