TGV Hellas tiel

Herfstvakantie

50+ Gym
Badminton
Bewegen na hersenletsel (NAH)
Body & Mind
Bootcamp 21+
Dance
Danskriebels
Free Running
Goud van oud
Jeugdgymnastiek
Jong talent
Ouder en Peutergym
Peuter en kleutergymnastiek
Recreatief sportuur/Volleybal
Selectie dames
Selectie heren
Sport en Spel 55+
Swing Fit 30+
Volleybal heren

Schrijf je nu in !
25-11-2020 In Memoriam Wim Meijer 13-11-2020 Corona update

Met groot verdriet nemen wij afscheid van
Wim Meijer
Wim was een zeer gewaardeerde vrijwilliger binnen onze vereniging. Hij was jaren lid van de activiteiten commissie en hielp hij mee in het klusteam van Hellas. Wij kennen Wim als iemand die altijd bereid was om te helpen. We gaan hem missen.
Wij wensen zijn familie veel sterkte met dit grote verlies.
Bestuur Hellas
Activiteiten commissie
Klus team

Na de persconferentie van 3 november heeft Hellas besloten dat alle lessen vanaf 18 jaar en ouder voor twee weken worden stopgezet (m.i.v. 4 november). Alle andere lessen mogen gewoon doorgaan met in achtneming van de al geldende regels. Wij hopen dat dit maar voor twee weken geldt en dat we daarna weer mogen sporten. Blijf allemaal gezond en pas goed op elkaar.
Lees meer... Lees meer...

18-10-2020 Grote clubactie 18-10-2020 Herfstvakantie
Onze leden doen vol enthousiasme mee aan de lotenverkoop van de Grote Clubactie! Samen gaan we voor een maximale opbrengst voor ons clubdoel. Koop een lot en help ons mee het clubdoel (nieuwe airtrack) te realiseren! Je kan een online lot kopen door de QR-code te scannen of via de volgende link: Grote Club Actie Hellas
Volgende week maandag start de herfstvakantie. In verband de herfstvakantie vervallen de lessen vanaf 19 oktober t/m 25 oktober. De lessen starten weer op maandag 26 oktober!
Lees meer... Lees meer...

29-8-2020 Geslaagde gym middag ! 26-8-2020 Start nieuwe seizoen
Afgelopen woensdagmiddag hebben zo'n 40 kids een leuke gymmiddag gehad in de Hellaszaal. Ze konden onder andere lekker springen op de airtumbling, slingeren in de touwen, balanceren over de balken en de blokkenkuil induiken. Na een verkoelend ijsje gingen de kinderen moe maar voldaan weer naar huis. We kijken terug op een gezellige middag!
Op maandag 31 augustus start het nieuwe seizoen weer. We herinneren je graag aan de coronamaatregelen, zodat we met z'n allen een gezond, fijn en leuk sportseizoen hebben: -Was thuis je handen -Doe thuis vast je sportkleren aan. (kleedkamers zijn gesloten) -Gebruik de ingang bij het grote hek. (locatie Hilversumstraat) -Ouders mogen niet mee naar binnen. -Heb je klachten blijft thuis. Zorg voor jezelf en zorg goed voor elkaar!
Lees meer... Lees meer...

Bladzijde 1 van 84 > »