TGV Hellas tiel

Beestenboel spektakel zondag 26 mei

50+ Gym
Badminton
Bewegen na hersenletsel (NAH)
Body & Mind
Bootcamp 21+
Dance
Danskriebels
Free Running
Jeugdgymnastiek
Jong talent en wedstrijdgroepen
Ouder en Peutergym
Peuter en kleutergymnastiek
Recreatief sportuur/Volleybal Dames/Heren
Selectie dames
Selectie heren
Sport en Spel 55+
Springgroep
Swing Fit 30+
Volleybal heren

Schrijf je nu in !
20-4-2019 Kaart en sjoelavond vrijdag 10 mei 20-4-2019 Springfestijn zondag 26 mei
Lees meer... Lees meer...

20-4-2019 Beestenboel spektakel zondag 26 mei 14-4-2019 Vier tickets voor Hellas turners N.K. finale turnen
In Enschede werd de halve finale turnen van Nederland gehouden. Bij deze wedstrijd moest je bij de beste twaalf turners turnen voor deelname aan het kampioenschap. Zware opdracht daar er turners zijn met meer trainingsuren en een eigen turn accommodatie. Bij de instappers 3e divisie had Hellas Sil van Dee en Quinten Hol in de strijd en bij de pupillen Lars van Hilten en Sebas Smit. Ook in deze wedstrijd kon men zich plaatsen voor toestel finalisten. Om daar bij te komen was een plaats bij de beste zes nodig en dat telde voor alle zes de toestellen. Spannend was het tot het eind vooral voor Quinten Hol met nog twee toestellen te gaan stond hij op plaats 22. De andere turners stonden al in de veilige zone. De turners hadden ringen en sprong nog te gaan en uit eindelijk had hij zich opgewerkt naar plaats acht. Zijn teammaatje Sil van Dee turnde of zijn leven ervan afhing en hij eindigde in de zelfde klasse als vijfde. Sebas en Lars turnde naar kunnen met hier en daar kleine foutjes maar beiden eindigde toch binnen de top twaalf. Sebas als achtste en Lars tiende. Alle vier een ticket voor het N.K. maar er werd ook nog tickets gehaald voor toestelfinales Sil op maar liefs vier toestellen dat was op voltige, ringen, sprong en rek. Voor Quinten een finale op ringen. Voor Sebas op voltige en voor Lars op vloer met bijna een punt op nummer twee . In wedstrijd vier had Hellas 1 deelnemer Sybe van Beijnen. Sybe begon op sprong en daar was een foute beoordeling van de jury het noodlot voor Sybe. De Jury beoordeelde zijn sprong met een nul. Wedstrijd eigenlijk al te einde daar je dit nooit meer in kan halen. Sybe ging verder voor toestelfinales maar zat niet meer lekker in de wedstrijd. Helaas voor Sybe geen deelname aan het N.K. en voor toestelfinales staat hij twee keer reserve op voltige en rek. Na het terug kijken van video beelden gaf de jury toe dat het geen nul sprong was maar helaas kunnen zij hun beslissing niet terug draaien, een schrale troost voor Sybe.
Lees meer... Lees meer...

8-4-2019 Turnweekend met topresultaten voor Hellas 7-4-2019 Twee Hellas turners Districtkampioenen
Een druk turnweekend voor een groot deel van de damesselectie van Hellas bracht topresultaten. Tijdens de toestelfinales in Culemborg werden ruim 50 medailles in de wacht gesleept en bij de halve finale voor het NK in Leusden was er eveneens eremetaal en werden er diverse tickets voor het NK veilig gesteld. De turnsters zijn elkaars rivalen maar ook vriendinnen, wat tot prachtige plaatjes leidt.
Afgelopen zaterdag werd in Kesteren voor de 2e en 3e divisie de districtfinale gehouden. Door twee voorrondes te turnen en bij de beste tien te eindigen, kon men zich hiervoor plaatsen. In de klasse instap 17 werd Quinten Hol districtkampioen en in dezelfde klasse werd Sil van Dee vierde; door een foutje op de brug kwam hij 0,3 ptn. te kort voor het podium. Dinand van der Meer eindigde op plaats negen. Vorige week moest Dinand de plaatsingswedstrijd voor de landelijke wedstrijden door ziekte aan zich voorbij laten gaan en nu was ook te zien dat de scherpte ontbrak. Bij de pupillen 15 was er wederom een eerste plaats voor een Hellasturner, deze keer was het Sebas Smit die het goud voor zich opeiste. Zijn teammaatje Lars van Hilten ging met het zilver huiswaarts. Quinten Hol en Sebas Smit mogen zich een heel jaar lang District Kampioen noemen. Ook werd er in Kesteren de twee plaatsing wedstrijd gehouden voor de lagere niveau’s. Bij de benjamins 20 was er goud voor Geoff Wismeijer en verrassend was de bronzen medaille voor Devanno Engelen. Door de plaatsen die deze turners hebben gehaald, zijn zij zeker van een finaleplaats. Voor Daan Ammeraal 7e, Milan Pechler 8e en Finn Tins 9e is het nog afwachten of zij mogen deelnemen aan de finale. Bij de benjamins 18 was er wederom goud voor Milas Kucukuslu en voor Kay Tins het zilver. Beiden turners stonden de vorige wedstrijd ook beiden op het podium, alleen was het toen omgedraaid. Verrassend plaats 4 voor Jelle van Rijn door geconcentreerd te turnen maar ook Tijn Huitink turnde een constante wedstrijd en werd vijfde. Makram Machti behaalde bij de pupillen 18 de zilveren medaille en Nathan Zijlstra werd bij de pupillen 17 8e. Bij de keuze kwam allen Sybren Veninga in aktie en hij deed dit door op de eerste plaats te eindigen dus de gouden plak.
Lees meer... Lees meer...

Bladzijde 1 van 77 > »

Agenda
2019-05-26 Springfestijn
2019-05-26 Beestenboel spektakel
2019-05-10 Kaart en sjoelavond