TGV Hellas tiel

Rommelmarkt, Rad van Avontuur en Kinderspellen bij Hellas

50+ Gym
Badminton
Bewegen na hersenletsel (NAH)
Body & Mind
Bootcamp 21+
Dance
Danskriebels
Free Running
Jeugdgymnastiek
Jong talent en wedstrijdgroepen
Ouder en Peutergym
Peuter en kleutergymnastiek
Recreatief sportuur/Volleybal Dames/Heren
Selectie dames
Selectie heren
Sport en Spel 55+
Springgroep
Swing Fit 30+
Volleybal heren

Schrijf je nu in !
23-3-2019 Nieuwsbrief Maart 2019 17-3-2019 Rommelmarkt, Rad van Avontuur en Kinderspellen bij Hellas
Hier is de nieuwsbrief van maart 2019.
 

 

 

 

 
Het is weer bijna zover, op zondag 31 maart as. is de jaarlijkse rommelmarkt bij Hellas. Het rad van avontuur en kinderspellen zijn er dit jaar ook weer! De kinderspellen zijn voor iedereen toegankelijk. Een strippenkaart voor de kinderspellen kunt u op de dag zelf kopen: €1,50 per stuk voor 4 spellen en 1 keer limonade. Verder zijn er deze dag verschillende demo’s van gymgroepen. Alle activiteiten zijn in het Hellas complex van circa 10.00 tot ca 15.00 uur. Heeft u nog spullen voor de rommelmarkt? Dat ontvangen wij deze graag. U kunt deze inleveren in de hal van de hoofdingang (hal aan het einde van toestellen hok, vraag anders de leiding). Mocht u graag deze dag willen helpen als vrijwilliger dan kunt u zich aanmelden bij: secretaris@hellastiel.nl De opbrengst is geheel voor de clubkas.
Lees meer... Lees meer...

17-3-2019 Hellasturners door naar halve finale 17-3-2019 NL Doet dag zeer geslaagd
In Hoofddorp werd afgelopen zaterdag de kwartfinales 3e divisie turnen gehouden. In de ochtend wedstrijd kwamen voor Hellas Quinten Hol en Chiel Zaayer uit. Van de 24 deelnemers gingen er maar 6 door naar de halve finale. Quinten behaalde plaats vier met twee vallen anders was de eerste plaats binnen handbereik geweest. Quinten behaalde op het toestel ringen de hoogste score van liefs 19.20 ook op vloer met val behaalde hij plaats drie. Chiel opende ook op de ringen sterk met een 18.50 en vloer behaalde hij plaats vier. Helaas voor Chiel was de brug zijn Achillespees waardoor hij naar 10 plaats zakte. Maar hij kan terug kijken naar een geslaagde wedstrijd. In wedstrijd 5 was het de beurt aan Sybe van Bijnen. Sybe had door zijn studie de afgelopen maand maar 1 keer getraind en de verwachting waren dan ook niet hoog. Maar Sybe liet zien dat hij in de halve finale thuis hoort en met een 8e plaats ging hij door. Op 13 april strijden deze twee voor een plaats op het nederlandskampioenschap. De beste twaalf mogen daar aan deelnemen.
Zaterdag 16 maart was er weer de landelijke NL Doet dag. Ook bij Hellas werd er weer flink geklust. Ondanks het slechte weer wisten de mannen toch de meeste klussen te klaren. Met een 12-tal vrijwilligers werden er diverse klussen geklaard waaronder o.a. 1. Het net bij de valkuil makkelijker te openen en sluiten. 2. Overal LED verlichting geplaats (op de zalen na) 3. Ramen in de kleine zaal weer gangbaar gemaakt en schoongemaakt. 4. Defecte lampen vervangen in de beide zalen. 5. Diverse reparatie aan toestellen gedaan. 6. Wielen van matten wagens weer schoongemaakt en sommige vernieuwd. 7. Alle ballen in de zalen weer opgepompt. 8. Snoeiwerk bij voordeur gedaan. Wij als bestuur waarderen het dan ook dat we steeds met zoveel vrijwilligers dit kunnen doen want ook hier geldt: hoe meer handjes hoe beter. Ook was er tussen de middag een prima lunch die zoals altijd door Ben, Riky en met hulp van Ria verzorgd werd en het was weer heerlijk! Namens het bestuur willen wij dan ook iedereen die hieraan heeft mee geholpen op welke manieren dan ook erg bedanken. Het bestuur.
Lees meer... Lees meer...

6-2-2019 Contributie verhoging 4-2-2019 Jeugdturnsters Hellas domineren in 5e en 6e Divisie
Tijdens de ALV van 25 januari hebben de leden goedkeuring gegeven aan het bestuur om de voorgestelde contributie verhoging in te voeren. Door diverse verhogingen van o.a. gas, elektriciteit, water, belastingen, verzekeringen en bondscontributie was het noodzakelijk om deze verhoging voor te leggen. De verhoging bedraagt €1,00 per maand en geldt voor alle leeftijden en gaat per direct in. Het Bestuur. Vernieuwde contributie
Leeftijd1x2x3x
T/m 12 jaar€11,50€16,00€21,50
13 t/m 17 jaar€12,50€18,00€22,50
18 jaar en ouder€14,00€21,00€24,00
Afgelopen zaterdag vond in Culemborg de 2e voorwedstrijd voor de turnsters van 11 jaar en ouder plaats in Culemborg. In de klasse Jeugd 2, waarin de turnsters voor het eerst vrije oefeningen mogen turnen, domineerde Hellas het podium met in de 6e Divisie wederom goud voor Iris van Mourik en in de 5e Divisie voor de 2e keer goud voor Femke Smit, maar dit keer op de voet gevolgd door haar clubgenoot Laura Fase. In de klasse Jeugd 1, waar wel verplichte oefeningen geturnd moeten worden, behaalde Yeliz Guven met een stabiele wedstrijd een knappe bronzen medaille voor haar 4e plaats. Esmee van Mourik miste een verplicht element, wat haar veel punten kostte en waardoor zij het podium moest laten schieten. Roos van der Velde kwam uit bij de Junioren maar miste, door ziekte, enige routine. Zij eindigde in de middenmoot. De Seniorengroep in de 5e Divisie kent een groot en sterk deelnemersveld maar dankzij hard trainen kreeg Demi Fase voor het eerst het podium in zicht en mogelijk maakt ze daarmee ook nog kans op een finaleticket. De volgende meting zal zijn op het regiokampioenschap, waarvoor de meeste Hellasturnsters plaatsing reeds veilig hebben gesteld.
Lees meer... Lees meer...

Bladzijde 1 van 75 > »

Agenda
2019-03-31 Rommelmarkt