TGV Hellas tiel

Kerstvakantie

50+ Gym
Badminton
Bewegen na hersenletsel (NAH)
Body & Mind
Bootcamp 21+
Dance
Danskriebels
Free Running
Goud van oud
Jeugdgymnastiek
Jong talent
Ouder en Peutergym
Peuter en kleutergymnastiek
Recreatief sportuur/Volleybal
Selectie dames
Selectie heren
Sport en Spel 55+
Springgroep
Swing Fit 30+
Volleybal heren

Schrijf je nu in !
12-1-2020 Algemene Ledenvergadering 2020 19-12-2019 Dames scoren acht medailles
Het bestuur van de T.G.V. Hellas nodigt u hierbij uit voor de Algemene Ledenvergadering 2020, welke gehouden wordt op vrijdag 24 januari 2020 in de Hellaszaal. Aanvang 20.00 uur. Agenda: 1. Opening 2. Vaststelling agenda 3. Ingekomen stukken en mededelingen 4. Gast spreekster Ilse van Sportfriends 5. Notulen vorige vergadering 2019 6. Jaarverslag secretariaat 2019 7. Verslag ledenadministratie 8. Verslag activiteitencommissie 9. Huldiging jubilarissen. Pauze 10. Verslag kascommissie 11. Financieel overzicht 2019 12. Begroting 2020 ( voorstel contributie per kwartaal innen ) 13. Voorstel contributie verhoging. 14. Verkiezing kascommissie 15. Bestuursverkiezing 16. Verkiezing voorzitter 17. Toekomst van Hellas. 18. Rondvraag 19. Vaststelling volgende ledenvergadering 20. Sluiting Uitbreiding van het bestuur met één of twee personen is DRINGEND gewenst. Het financieel verslag en de notulen van de ALV 2019 liggen vanaf 19.30 uur ter inzage. Zaal open om 19.30 uur. Blijft u na afloop van de vergadering nog even gezellig napraten? Wij stellen uw komst zeer op prijs. Bestuur TGV Hellas
Afgelopen zaterdag turnden de meisjes uit de D2 en D3 hun 1e wedstrijd van het seizoen in Kesteren. Een goede start van het seizoen voor deze meiden, met maar liefst 8 medailles. In wedstrijd 1 was het de beurt aan instap en pupil 1 D2. Onze instapper Esmée Schoots heeft bij haar eerste wedstrijd hele mooie oefeningen laten zien op brug en balk. Met nog ruimte voor verbeteringen op sprong en vloer, eindigt ze op de 16de plek van de 31. Fenne van Dinteren behaalde een keurige 5de plaats met een bronzen medaille en dat in een groot deelnemersveld, met 30 tegenstanders. Fenne turnde een wedstrijd met strakke oefeningen, waardoor ze met een val van balk nog steeds een podiumplek heeft verdiend. Chylena Engelen is dit jaar een niveau omhoog gegaan en wordt heel knap 11de. In de tweede wedstrijd heeft Jamielee Reuser, pupil 2 D2, een keurige wedstrijd geturnd, maar moest helaas 2x de balk verlaten. Desondanks wordt ze knap 5de van de 29, met een bronzen medaille. Bij de jeugd 1 D3, turnden Karina Reuser en Manou Baars een goede wedstrijd, maar ging het bij het laatste toestel balk mis. Hierdoor eindigt Karina op een 4de plek en Manou 7. De laatste wedstrijd van de dag was voor de D3 meiden. De instappers Gwen van de Groenekan, Lara Jaddi en Lianne Lynn al Bana zijn het seizoen goed begonnen. Gwen neemt het zilver mee naar huis en Lara het brons. Lianne Lynn eindigt op de 5de plaats. In de categorie pupil 1 pakt Julia van Rooijen het goud, tijdens haar eerste turnwedstrijd. Fenne Sam Sin volgt haar op de voet op de 2de plek. Donna Linkerhof heeft wat punten laten liggen op balk, maar mag plaats nemen op de 4de plaats met een bronzen medaille. Als laatste heeft Rammime Oujgli bij de pupillen 2 laten zien dat ze netjes kan werken en dat is beloond met een derde plek. Ilse Dekkers heeft een paar kleine foutjes gemaakt en eindigt op de 6de plaats.
Lees meer... Lees meer...

15-12-2019 Goud voor turner Kay Tins 15-12-2019 Kerstvakantie
Zaterdag werd in Beverwijk de eerste wedstrijd van het seizoen gehouden. Bij de instappers 3e divisie werd Kay oppermachtig eerste met ruim een punt op nummer twee met de hoogste score op vloer, voltige en rek. Zijn teamgenoot Dinand van der Meer eindigde net naast het podium, hij werd 4e , Chiel Zaayer werd 10e en Milas Kucukuslu 11e en voor Jay van de Water 25e. In dit niveau waren er maar liefs 33 deelnemers. Bij de instappers 2e divisie viel door een fout op vloer Quinten Hol net buiten het podium. Hij kwam 0.25 punt te kort maar op rek had hij een score van liefs 20.20 . Sil van Dee werd in het zelfde niveau 6e. Bij de pupillen 3e divisie werd Renzo de Ruiter 5e door op rek de hoogste score van het deelnemersveld te score met een 18.60. Colin Claus eindigde net onder Renzo met een foutje op brug. Hastings Roza verraste met zijn sprong , hij kreeg er een cijfer van liefs 20,45 voor. In beiden sprongen te samen een aftrek van maar 0,05 punt. Hastings eindigde op plaats 10. Bouke Morhmann eindigde door een val bij rek op plaats 13. Bouke kennende gaat dit de volgende wedstrijd niet gebeuren. Bij de keuze oefenstof had Hellas twee deelnemers Simon Verhoef en Roman Poulis bij de junioren 2. Beiden turners lieten een medaille voor hun neus voorbijgaan . Simon door een val bij voltige en Roman op vloer. OP 25 januari hebben de turners hun tweede voorronde en dan wordt bekend gemaakt wie mag deel nemen aan de voorrondes van het Nederlands kampioenschap.
Vanaf 23 december 2019 t/m 5 januari 2020 zijn er geen trainingen.
Lees meer... Lees meer...

1-12-2019 Jeugd en Junioren Hellas starten seizoen flitsend 19-11-2019 Hellas Nederlands kampioen clubteams turnen
Afgelopen zaterdag vond de aftrap van het nieuwe turnseizoen plaats in de turnhal in Culemborg. Alle Hellasturnsters wisten een medaille te bemachtigen. Eenmaal goud, Driemaal zilver en vier bronzen medaille vormden een mooie oogst. Kersverse Juniorturnster Femke Smit deed meteen van zich spreken door na een foutloze wedstrijd het goud op te eisen. Haar teamgenootje Francis Haring volgde haar op de voet maar een val van het laatste toestel deed haar net naast het erepodium eindigen. Voor haar goede prestatie kreeg zij de bronzen medaille voor plaats 4. Eerstejaars Juniorturnster Iris van Mourik kwam ook prima uit de verf in deze categorie en eindigde op een knappe 2e plaats. Yeliz Guven en Esmee van Mourik turnen voor het eerst in de keuze oefenstof en ook zij deden dat zeer verdienstelijk. Yeliz turnde zeer stabiel en sterk en werd eveneens 2e. Esmee is onverslaanbaar op het onderdeel brug en goede optredens op de andere toestellen leverde haar een bronzen medaille op voor plaats 5. In de laatste wedstrijd kwamen turnvriendinnen Bridget en Isa aan de start. Beiden zijn zeer aan elkaar gewaagd. Deze dag was Bridget net iets sterker en kreeg het zilver omgehangen. Isa ontving een bronzen medaille voor haar top 5 positie. Ook benjamin Coco van den Brink turnde haar eerste officiële wedstrijd en eindigde knap als 3e.
In Sittard werd afgelopen weekend het Nederlands kampioenschap clubteams turnen gehouden. De Hellas turners werden voor de tweede keer op rij Nederlands kampioen bij de instappers Niveau 17. Voor deze finale hadden de turners twee weken geleden zich geplaatst door zich bij de zes beste teams te turnen. De turners deden dit met een eerste plaats met 4 punten voorsprong op de nummer twee. Op zondag was het dus zover het team bestaande uit Kay Tins, Chiel Zaayer, Dinand van der Meer, Sil van Dee en Quinten Hol moesten de eer van Hellas verdedigen daar Hellas vorig jaar ook de titel mee naar Tiel nam. De turners lieten van zich spreken door vijf van de zes toestellen de eerste plaats te bemachtigen., alleen de sprong was minder gejureerd maar dat was het toestel waarop ze moesten beginnen. De spanning was hoog want op de scoreborden konden de turners hun cijfers zien. Er werd hard gestreden en met cijfers boven de 19 punten op rek kon het bijna niet meer fout gaan. Het team met de naam "The Hellas Boys"werd ruimschoots eerste met een ruime voorsprong van 11 punten op nummer 2 en 20 punten op nummer drie. Ze gingen huiswaarts met een grote beker. Ook kregen ze van de organiserende vereniging een T-shirt en van de turnbond een handdoek. Over enkele weken begint het turnseizoen en dan kan men zich plaatsen voor deelname aan de voorrondes voor het Nederlands kampioenschap individueel.
Lees meer... Lees meer...

Bladzijde 1 van 80 > »