TGV Hellas tiel

Vier keer goud Hellasturners

50+ Gym
Badminton
Bewegen na hersenletsel (NAH)
Body & Mind
Bootcamp 21+
Dance
Danskriebels
Free Running
Goud van oud
Jeugdgymnastiek
Jong talent
Ouder en Peutergym
Peuter en kleutergymnastiek
Recreatief sportuur/Volleybal
Selectie dames
Selectie heren
Sport en Spel 55+
Springgroep
Swing Fit 30+
Volleybal heren

Schrijf je nu in !
17-9-2019 Hellas scoort goed met mozaiek 3-6-2019 Hellas superieur bij de district teamwedstrijd
Op 10,11 en 12 september werden weer de mozaïeken gelegd. 🍎🍆🍐 Drie dagen is Hellas actief bezig geweest met het leggen van 2 mozaïeken.Eerder dit jaar is er al een knutseldag geweest om verschillende figuren met zaad te beplakken. Lykos voor Hellas en Diep in de zee voor de gemeente Tiel. Met een grote groep mensen van jong en oud werd er fanatiek gewerkt. Vele uitjes gepeld, spruitjes schoongemaakt en cocktailprikkers geprikt. Uiteindelijk ontstonden er 2 mozaïeken waar we enorm trots op zijn. Tevreden met een 7e en 8e plek, kijken we terug op een zeer geslaagde en super gezellige dagen. Iedereen die geholpen heeft, enorm bedankt!!! Dit hebben we weer mooi met z'n allen gedaan. 💪🏼
Afgelopen zaterdag werd in wijk bij Duurstede de District teamwedstrijden gehouden. Hellas had maar liefs 7 team’s die hieraan deelname. Na afloop waren er zes team’s die met goud naar Tiel huiswaarts keerde. Slecht 1 team kwam 01 ptn. te kort om op het podium te komen. Team van de Ukkies bestond uit Daan Ammeraal, Devanno Engelen, Finn Tins en Milan Pechler met een mooie score van 309 punten. Team benjamin 18 bestond uit Geoff Wismeijer, Jay v.d. Water, Milas Kucukuslu en Kay Tins zij eindigde op plaats 1 met een punten totaal van 331,30. Team pupil 18 bestond uit Nathan Zijlstra, Nygel Engelen, Makram Machti en Sem van Lith zij eindigde met een punten totaal van 320,65 net buiten het podium op plaats 4 Bij de instappers 17 bestond het team uit Quinten Hol, Sil van Dee, Chiel Zaayer en Dinand van der Meer zij eindigde op plaats 1 met een punten totaal van 331,20 . Het team pupillen 16 bestond uit Alain van de Meer, Lars van Hilten, Ian Wismeijer en Sebas Smit dit team werd eerste met een punten totaal van 327,75 met liefs een voorsprong op team twee van 14 punten. In de laatste wedstrijd was de keuze aan de beurt. Bij de jeugd en junioren 1 bestond het team uit Tom Wigchert, Simon Verhoef, Sybren Veninga en David van der Veer. Bij de junioren 2 en senioren bestond het team uit Max van Hulten, Nick van Hulten, Oscar Verhoef, Sybe van Beijnen en Roman Poulis. Beiden team eindigde op de eerste plaats, helaas de eindscore was nog niet uitgeprint en wordt later bekend gemaakt. Hellas kan wederom terugkijken op een zeer succesvol weekend !
Lees meer... Lees meer...

1-6-2019 't Centrum Fysiotherapie nieuwe sponsor van Hellas 26-5-2019 Twee maal goud bij NK bondsfinale turnen heren
Hellas heeft in 't Centrum fysiotherapie-Kinderfysiotherapie en Oedeemtherapie een nieuwe sponsor gevonden, we waarderen dit als club ook erg dat we deze samenwerking zijn aan gegaan. Voor Hellas is het belangrijk dat onze leden bij eventuele lichamelijke klachten deskundig kunnen worden geholpen.
Afgelopen weekend werd in Alkmaar de N.K. bondsfinale turnen heren gehouden. Op zaterdag werd de meerkamp geturnd. Hellas had vier deelnemers. Quinten Hol behaalde bij de instappers 3e divisie het zilver door zeer solide te turnen alleen brug ging wat minder anders was het goud heel dichtbij geweest. Teammaatje Sil van Dee turnde naar kunne maar was te zenuwachtig om ontspannen te kunnen turnen, hij eindigde bij de instappers 3e divisie op plaats 10. Bij de Pupillen was het de beurt aan Sebas Smit en Lars van Hilten. Sebas zette een prachtige brug oefening neer maar bij voltige liet hij wat puntjes vallen. Lars liet bij zijn favoriete toestel vloer zien wat hij waard is en met het hoogste cijfer sloot hij af met plaats 7 bij de pupillen 3e divisie en Sebas eindigde als 9e. Op zondag werd de toestelfinales gehouden, de beste zes op ieder toestel streden om een medaille. Lars werd Nederlands kampioen op vloer met een cijfer boven de twintig , hij werd beloond met 20,10 ptn. Maar ook Sil van Dee werd Nederlands kampioen maar dan bij sprong . Sil had ook nog een finale op voltige 5e, op ringen 5e en bij rek werd hij 6e. Quinten Hol behaalde op het onderdeel ringen de bronzen plak. Zuur was het voor Sebas Smit, hij had zich geplaatst voor voltige en hij kwam 0,05 ptn. te kort voor een medaille maar turnde zijn beste voltige oefening. De Hellas turners kunnen terug kijken op een zeer geslaagd N.K. met twee keer goud, 1 keer zilver en een maal brons.
Lees meer... Lees meer...

26-5-2019 Femke Smit brengt Hellas Districtkampioenschap turnen 19-5-2019 Vier keer goud Hellasturners
Na een 1e plaats op het regiokampioenschap wist Hellasturnster Femke Smit op het Districtkampioenschap in Amsterdam haar favorietenrol waar te maken en turnde foutloos naar de titel. Haar teamgenoot Laura Fase turnde eveneens enorm sterk wat haar net geen podiumplaats opleverde. Hiermee sluiten deze Jeugdturnsters een zeer succesvol seizoen af. Ook Juniorturnsters Francis Haring, Roos van der Velde en Eline Zoetekouw turnden hun Districtkampioenschap. Francis en Eline hielden lang zicht op het erepodium maar moesten uiteindelijk de top voor laten gaan. Francis eindigde net naast het erepodium. Eline en Roos behaalden een keurig eindresultaat in de middenmoot.
In Leusden werd afgelopen zaterdag de districtfinale heren turnen gehouden . Liefs vier Hellas turners behaalde de titel districtkampioen 2019. Bij de Benjamins 5e divisie eindigde Geoff Wismeijer op de 1e plaats met een ruime voorsprong op nummer twee. Devanno Engelen turnde zijn eerste grote wedstrijd en dat viel niet mee om geconcentreerd te blijven, hij eindigde op plaats 7. Bij de benjamins vierde divisie was het een onder onsje tussen twee Hellas turners namelijk Milas Kucukuslu en Kay Tins. Milas trok aan het langste eind en met maar 0,1 ptn voorsprong eindigde hij op plaats 1 en Kay werd tweede maar ook Jelle van Rijn turnde een prima wedstrijd en eindigde net naast het podium op plaats vier. Bij de pupillen eindigde Alain van der Meer op het hoogste plaatsje op het podium en mag zich districtkampioen noemen. Teammaatje Ian Wismeijer eindigde op plaats zeven. Bij de keuze oefenstof werd de wedstrijd beïnvloed door het instorten van de brug. In ronde vijf kon er niet meer geturnd worden op de brug waardoor het cijfer voor de brug weggestreept werd. De Hellas turners waren begonnen op brug en hun cijfers waren boven de tien maar helaas. Bij de jeugd werd Sybren Veninga met een knie blessure knap derde. Bij de junioren werd Tom Wigchert zevende. Bij de senioren eindigde de broers van Hulten beiden op het podium. Max liet zien dat hij vorige week bij bondsfinale derde werd geen toevalstreffer was. Hij mag zich district kampioen noemen. Nick probeerde nieuwe elementen uit en eindigde daardoor op plaats drie. Voor de Hellas turners een geslaagde wedstrijd. Aankomend weekend turnen vier Hellas turners hun N.K. in Alkmaar.
Lees meer... Lees meer...

Bladzijde 1 van 79 > »