TGV Hellas tiel

Hellasturnsters komen in actie op Nederlands kampioenschap turnen

50+ Gym
Badminton
Bewegen na hersenletsel (NAH)
Body & Mind
Bootcamp 21+
Dance
Danskriebels
Free Running
Jeugdgymnastiek
Jong talent en wedstrijdgroepen
Ouder en Peutergym
Peuter en kleutergymnastiek
Recreatief sportuur/Volleybal Dames/Heren
Selectie dames
Selectie heren
Sport en Spel 55+
Springgroep
Swing Fit 30+
Volleybal heren

Schrijf je nu in !
19-5-2019 Vier keer goud Hellasturners 19-5-2019 Driemaal eremetaal en negen tickets Districtfinale Hellas
In Leusden werd afgelopen zaterdag de districtfinale heren turnen gehouden . Liefs vier Hellas turners behaalde de titel districtkampioen 2019. Bij de Benjamins 5e divisie eindigde Geoff Wismeijer op de 1e plaats met een ruime voorsprong op nummer twee. Devanno Engelen turnde zijn eerste grote wedstrijd en dat viel niet mee om geconcentreerd te blijven, hij eindigde op plaats 7. Bij de benjamins vierde divisie was het een onder onsje tussen twee Hellas turners namelijk Milas Kucukuslu en Kay Tins. Milas trok aan het langste eind en met maar 0,1 ptn voorsprong eindigde hij op plaats 1 en Kay werd tweede maar ook Jelle van Rijn turnde een prima wedstrijd en eindigde net naast het podium op plaats vier. Bij de pupillen eindigde Alain van der Meer op het hoogste plaatsje op het podium en mag zich districtkampioen noemen. Teammaatje Ian Wismeijer eindigde op plaats zeven. Bij de keuze oefenstof werd de wedstrijd beïnvloed door het instorten van de brug. In ronde vijf kon er niet meer geturnd worden op de brug waardoor het cijfer voor de brug weggestreept werd. De Hellas turners waren begonnen op brug en hun cijfers waren boven de tien maar helaas. Bij de jeugd werd Sybren Veninga met een knie blessure knap derde. Bij de junioren werd Tom Wigchert zevende. Bij de senioren eindigde de broers van Hulten beiden op het podium. Max liet zien dat hij vorige week bij bondsfinale derde werd geen toevalstreffer was. Hij mag zich district kampioen noemen. Nick probeerde nieuwe elementen uit en eindigde daardoor op plaats drie. Voor de Hellas turners een geslaagde wedstrijd. Aankomend weekend turnen vier Hellas turners hun N.K. in Alkmaar.
Afgelopen zaterdag vond in Amersfoort het Regiokampioenschap turnen Divisie 4 en 5 verplichte oefenstof plaats. Hellas trad aan met 10 turnsters en nam maar liefst 3x eremetaal en 9 finaletickets voor het Districtkampioenschap in Amsterdam mee naar huis. Grootste verrassing van de dag was Yeliz Guven die met een foutloze wedstrijd zichzelf oversteeg en de 3e plaats in het eindklassement in de wacht sleepte. Ook Isa Stronks overtrof zichzelf en kreeg voor haar beste wedstrijd van dit seizoen een bronzen medaille voor de 4e plaats omgehangen, net als haar clubgenote Jenna de Groot. De Hellasturnsters verkeerden allen in goede vorm waardoor Lisa van IJmeren en Melissa Hoving net het podium misten maar wel, net als Fenne van Dinteren, Amber de Bruijn en Meike Tins een finaleticket in de wacht sleepten. Pupillen Jamielee Reuser en Joyce Hendriks hadden het deze wedstrijddag wat moeilijker. Jamielee heeft als reserveturnster nog zicht op de districtsfinale maar Joyce Hendriks moest helaas wat foutjes incasseren en loopt hierdoor de finale mis.
Lees meer... Lees meer...

19-5-2019 Springfestijn zondag 26 mei 19-5-2019 Beestenboel spektakel zondag 26 mei
Lees meer... Lees meer...

13-5-2019 Hellasturnsters komen in actie op Nederlands kampioenschap turnen 13-5-2019 Max van Hulten op het podium N.K. 4e divisie turnen
Door de geweldige prestaties in de halve finales van het Nederlands Kampioenschap turnen in de maand april mogen dertien turnsters van Hellas zich klaar gaan maken voor de meerkampfinale. Hier komen ook nog eens 18 toestelfinaleplaatsen bij. Het seizoen van 2018 was al een seizoen om nooit meer te vergeten door de grootse prestaties van de tielse gymclub, toch hebben de trainers en turnsters er nog een schepje bovenop gedaan gezien het aantal finalisten op het Nederlands Kampioenschap. Als kers op de taart hebben Fenne Bransz en Liske van Dijk in de halve finale van het NK goed gewonnen. Isabelle Biljard het zilver en Nadesh van Verseveld veroverde het brons. Aankomend weekend vindt het Nederlands kampioenschap turnen dames plaats in Vianen voor de derde divisie. In de meerkamp komen voor Hellas in actie Fenne Bransz, Joy van Gestel, Fiene van Straaten, Daantje Belgers, Jana Rajman, Liske van Dijk, Isabelle Biljard, Marit Vermeulen, Daniella Mutanga en Mila van de Veen. Alle turnsters hebben ook een plaatsje veroverd in één of meerdere toestelfinales. Het weekend erop vindt het Nederlands kampioenschap turnen divisie twee plaats in Duiven voor Indy van de Veen, Noa van Uden en Nadesh van Verseveld. Zij hebben zich allen geplaatst voor de meerkampfinale. Nadesh mag op zondag ook nog aantreden in de sprong en brugfinale. Wij wensen alle turnsters heel veel plezier en sportieve successen toe op het NK!
In Waalwijk werd afgelopen zaterdag het N.K. turnen 4e divisie gehouden. Hellas had 4 turners die zich hadden geplaatst door voorrondes in de regio. Max en Nick van Hulten kwamen beiden uit bij de senioren. Max werd derde door een stabiele wedstrijd te turnen zonder fouten en met een tweede plaats op voltige mocht hij op het podium plaats drie innemen. Nick turnde ook een prima wedstrijd met een eerste plaats op brug en voltige mag hij zich daar het hele jaar kampioen noemen en op rek de derde plaats . helaas ging ringen en vloer minder fortuinlijk en daardoor zakte hij naar plaats 18. In de eerste wedstrijd had Hellas 1 deelnemer Alain van der Meer, Alain turnde een zeer goede wedstrijd en eindigde door nieuwe elementen te turnen op plaats 5 maar was kampioen op het toestel voltige. In wedstrijd twee was het de beurt aan Tom Wigchert, hij eindigde op plaats 22 . Op zondag was het Simon Verhoef die moest turnen. Simon eindigde op plaats 16 niet genoeg om deel te nemen aan de N.K. 2e divisie die over twee weken wordt gehouden in Alkmaar.
Lees meer... Lees meer...

Bladzijde 1 van 78 > »

Agenda
2019-05-26 Springfestijn
2019-05-26 Beestenboel spektakel