TGV Hellas tiel

Hellas heeft zomervakantie!

50+ Gym
Badminton
Bewegen na hersenletsel (NAH)
Body & Mind
Bootcamp 21+
Dance
Danskriebels
Free Running
Goud van oud
Jeugdgymnastiek
Jong talent
Ouder en Peutergym
Peuter en kleutergymnastiek
Recreatief sportuur/Volleybal
Selectie dames
Selectie heren
Sport en Spel 55+
Springgroep
Swing Fit 30+
Volleybal heren

Schrijf je nu in !
29-8-2020 Geslaagde gym middag ! 26-8-2020 Start nieuwe seizoen
Afgelopen woensdagmiddag hebben zo'n 40 kids een leuke gymmiddag gehad in de Hellaszaal. Ze konden onder andere lekker springen op de airtumbling, slingeren in de touwen, balanceren over de balken en de blokkenkuil induiken. Na een verkoelend ijsje gingen de kinderen moe maar voldaan weer naar huis. We kijken terug op een gezellige middag!
Op maandag 31 augustus start het nieuwe seizoen weer. We herinneren je graag aan de coronamaatregelen, zodat we met z'n allen een gezond, fijn en leuk sportseizoen hebben: -Was thuis je handen -Doe thuis vast je sportkleren aan. (kleedkamers zijn gesloten) -Gebruik de ingang bij het grote hek. (locatie Hilversumstraat) -Ouders mogen niet mee naar binnen. -Heb je klachten blijft thuis. Zorg voor jezelf en zorg goed voor elkaar!
Lees meer... Lees meer...

4-8-2020 Hellas organiseert gym-middag 21-7-2020 Hellas heeft zomervakantie!
TGV Hellas organiseert woensdag 26 augustus een gym-middag voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. De zaal gaat open om 14.15 en we starten om 14.30. De gym- middag duurt tot 16.30. Vriendjes en/of vriendinnetjes zijn ook welkom. Let op; er worden foto's gemaakt. I.v.m. de corona maatregelen mogen ouders niet mee naar binnen. Graag de kinderen omgekleed (sportieve kleding) afzetten bij het grote hek, net zoals bij de trainingen het geval was. De turnmiddag is gratis, maar je moet je wel inschrijven via deze link. Je kan je inschrijven t/m 23 augustus.
We wensen iedereen een fijne vakantie en we zien jullie weer vanaf 31 augustus !
Lees meer... Lees meer...

4-7-2020 Weer naar binnen ! 11-6-2020 Corona Update
YESSSSSS we mogen weer naar binnen 🎉🎉🎉🎉 We gaan weer trainen volgens het ‘normale’ rooster en deze is aangepast op de website. We gebruiken nog steeds het grote hek en de kinderen moeten ook nog steeds thuis omkleden. Ouders mogen niet naar binnen. De kinderen moeten voor en na de les de handen thuis goed wassen. We zien jullie weer in de zaal! 😃
Als het goed blijft gaan met de coronacijfers, kan de gymsport onder voorwaarden per 1 juli 2020 ook naar binnen. We verwachten rond 24 juni de definitieve beslissing vanuit de rijksoverheid te ontvangen. We moeten dan natuurlijk ook nog de beslissing van de gemeente Tiel afwachten. Laten we met elkaar heel hard duimen, dat het goed blijft gaan met de gezondheid, zodat we in juli weer binnen kunnen sporten.
Lees meer... Lees meer...

Bladzijde 1 van 84 > »