Grandioze jubileum uitvoeringen TGV Hellas 95 jaar.

In het weekend van 24 en 25 september was het Hellas complex omgetoverd tot één grote jungle voor de jubileum uitvoering ‘Hellas op safari’.

De aftrap was zaterdag ochtend en later op de dag volgden er nog 2 uitvoeringen. Alle uitvoeringen waren druk bezocht. Er werden zeer mooie shows getoond en het publiek vermaakte zicht buitengewoon. De deelnemers hebben veel plezier gehad en voor de deelnemers was er dan ook een geweldig applaus van het publiek.

Na deze zeer geslaagde dag was er zondag middag een receptie voor het 95 jarig bestaan van  de club. Vanuit de gemeente Tiel waren wethouders Frank Groen en Carla Kreuk aanwezig om het bestuur te feliciteren. Ook kwamen de buren, KTVM, nog een muzikale optreden verzorgen dat voor een gezellige sfeer zorgde. Ze sloten af met het clublied van Hellas, die ze opnieuw hebben ingespeeld. Het weekend werd afgesloten met een heerlijke BBQ met alle vrijwilligers. Al met al was het een geweldig weekend en gaan ze bij Hellas voor het 100 jarig bestaan van de club.

Aanbevolen artikelen